TORNAR
PUBLICITAT

L'Ateneu ofereix tutorització extra pels treballs de recerca en clau igualadina

El programa IGD Batx serà gratuït i s’obre a tots els estudiants igualadins

cultura
Divendres, 7 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ateneu Igualadí ha anunciat una nova iniciativa de suport als estudiants locals. Un acompanyament a treballs de recerca que inclou també un ventall de temes en clau igualadina per emprendre aquestes investigacions. 

PUBLICITAT

IGD Batx. És el nom del programa de suport que l'Ateneu Igualadí obre de cara al curs 2017-2018. Va adreçat als treballs de recerca que tractin temes locals i comarcals. L'objectiu és promoure recerques sobre temes locals que puguin quedar com a pòsit d'investigació i coneixement per la ciutat. El programa dóna suport als alumnes oferint-los assessorament i eines per poder fer el seu treball. Serà una manera de complementar la tutorització que fan els professors dels diferents instituts.

Un programa que posa en marxa l'AteneuEl programa consta de tres fases. En una primera fase s'ofereix un llistat de temes sobre Igualada i l'Anoia per tal de donar idees a aquells alumnes que no tenen clar el seu tema de recerca. A partir d'aquí, tant per aquells alumnes que vulguin acollir-se a algun tema proposat com pels que ja el tinguin escollit, l'Ateneu Igualadí ofereix tot un seguit d'eines per facilitar-los la tasca de recerca en col·laboració amb l'Arxiu Comarcal i la Biblioteca Central. El programa també compta amb diferents persones que fan un seguiment del treball i a les quals l'alumne pot recórrer per resoldre dubtes o per demanar-los contactes de fonts d'informació.

Quan estigui executat el treball, IGD Batx ofereix una difusió del resultat de la investigació a través de la xarxa i els mitjans de comunicació. Tota la informació del programa, que és d'accés lliure i està obert a tots els alumnes, es pot trobar a la pàgina web batxillerat.ateneuigualadi.cat. Aquests dies s'ha repartit un fulletó informatiu als equipaments d'Igualada.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.