TORNAR

L'AUGA presenta un cafè que multiplica per tres el que perceben els cultivadors

Jaume Farrés i Diana Gómez, amb el Cafè Igualada

cultura
Dimarts, 6 octubre 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El format universitari per a la gent gran, com sempre al Teatre Municipal l'Ateneu, va viure una jornada amena i curiosa, aprofitant l'Octubre Solidari. 

Aquest dilluns, l'AUGA va acollir la presentació del Cafè Igualada, dins de la programació de l'Octubre Solidari. Un cafè que es comercialitzarà a partir d'any nou i que farà que els igualadins puguin degustar un excel·lent cafè arribat directament de les mans dels cultivadors indígenes. Vorejant i obviant les grans multinacionals del sector, es fa possible que els cultivadors aconsegueixin cobrar de tres a quatre vegades més pel seu treball. Un cafè de qualitat on es garanteix que s'ha cultivat respectant els drets laborals dels treballadors, socialment responsable i ecològicament sostenible. El consumidor final percep un producte nascut de collites i procedències escollides i torrat selectivament ja aquí.

La taula de l'AUGA, en la presentació d'aquest dillunsI, en el cas de l'Anoia, un cafè apadrinat per dos igualadins: el veterà impulsor d'activitats socioculturals Jaume Farrès i la jove actriu Diana Gómez . Comerç Just i Alternativa 3 han fet possible l'arribada d'aquest cafè solidari i l'Ajuntament d'Igualada, representat en aquest acte per Fermí Capdevila, li dóna suport. El proper dilluns no hi ha sessió d'AUGA, es reprendrà la programació el dia 19 d'octubre amb Albert Francolí i la seva visió de Senegal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.