TORNAR

Capellades rep 250.000 euros del PUOSC per avançar en el projecte del Parc Prehistòric

L’equip de govern insta a la Generalitat a avançar els terminis de lliurament

cultura
Dimecres, 29 juliol 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un dels projectes més esperats de Capellades rep una injecció per enllestir les obres. Es tracta d'una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, que aportarà fins el 2024 quatre milions d'euros a l'Anoia.

PUBLICITAT

El camí per dessota el CapellóL'Ajuntament de Capellades rebrà del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 250.000 euros. El projecte escollit ha estat el del Nean-Parc Prehistòric de Capellades, amb un pressupost final de 465.558 euros. Es preveu millores i actuacions diverses en el conjunt de l'Abric Romaní i també en el recorregut de la Cinglera del Capelló.

Les actuacions constaran d'accions de millora de l'eficiència energètica i de les condicions de seguretat. Així, la il·luminació de la Ronda serà substituïda per enllumenat Led-EP14 seguint les recomanacions de l'estudi energètic elaborat per la Diputació de Barcelona, i la barana actual deixarà pas a una barana de seguretat no escalable. Finalment el projecte contempla també la creació de places d'aparcament per a diversos tipus de vehicles.

L'equip de govern ha presentat una al·legació per intentar avançar-ne els terminis, ja que la resolució inicial preveu l'execució per al 2023. "Es tracta d'un projecte estratègic no només per a Capellades i el nostre Ajuntament té prou capacitat per finançar la quantitat no subvencionada encara, així que presentarem una al·legació per avançar l'actuació el 2021", manifesta el batlle Salvador Vives.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.