TORNAR
PUBLICITAT

La Coll@nada aprova l'espai de la Pius XII i valora "la relació positiva" amb els veïns

L’Ajuntament afirma que no hi ha hagut tampoc queixes formals per part del veïnat

cultura
Dissabte, 8 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un dels punts d'interès de la Festa Major 2018 a Igualada era el desenvolupament del nou espai de La Coll@nada, la Pius XII, on es traslladava el Territori Festiu, que el 2017 havia estat ubicat al Pati Vila. El col·lectiu juvenil considera que l'emplaçament ha funcionat i es marca 

PUBLICITAT

La Coll@nada valora "molt positivament haver convertit la Pius XII en el territori festiu d'enguany". Tant "internament com externa" consideren que ha funcionat "com a espai molt viu i gaudit; nosaltres l'hem trobat un espai còmode, no és una plaça massa gran però ens ha estat suficient, i hi ha tingut cabuda tanta o més gent que l'any passat sense haver de limitar l'entrada ni tenir problemes d'aforament". Externament, la gent que ha vingut a gaudir de l'espai durant la Festa Major també ens han fet arribar "molt bons comentaris", per tant, "n'estem contents". Un dels punts calents, la relació amb els veïns, és apuntada com "molt positiva".

Expliquen que prèviament a la Festa Major es van reunir amb l'associació de veïns i van fer una bustiada explicant que "enguany estaríem a la Pius XII. En general la resposta va ser molt bona, i durant el muntatge i la Festa Major vam estar parlant i coincidint amb bona part dels veïns. També ens va arribar alguna queixa prèvia, però considerem que és normal i que en qualsevol altre espai o circumstància també es donaria".

L'Operació Cigró '18, a la Pius XII FOTO: Ajt. Igualada/ Joan SoléEsperen que l'Ajuntament, de cara a properes edicions, "pugui mediar alguna solució. Per part nostra hem procurat el màxim respecte pels veïns i la plaça, complint amb els horaris permesos i procurant respectar l'entorn en el que ens trobàvem". L'Ajuntament, per la seva part, afirma que "no hem rebut fins ara cap queixa per canals oficials".

"Agraïment a hom"

La Coll@nada es felicita "perquè la Pius XII és una plaça molt concorreguda i amb molta activitat durant la Festa Major. La Coll@nada sempre l'ha reclamat com un punt de trobada i festivitat, i sí que és veritat que aquest any s'ha incrementat l'activitat nocturna, però tampoc dista tant de l'activitat que s'hi realitzava durant la Festa Major normalment". Finalment, agraeixen a hom qui ha col·laborat enguany. Des de veïnes fins a entitats, res hagués sigut possible sense totes les persones que han posat el seu granet de sorra".

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.