TORNAR

Lliurats els premis del concurs de dibuix infantil dels Tres Tombs

L’exposició dels dibuixos es pot visitar fins al 6 d’abril a la Biblioteca Central d’Igualada

cultura
Dissabte, 30 març 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Enguany el Concurs de Dibuic Infantil que organitzar l'Antig Gremi de Traginers d'Igualada arriba a la seva 19a edició. Sota el lema 'Surt a veure els Tres Tombs', el concurs va dirigit a les escoles d'Igualada amb l'objectiu defer arribar a la mainada una festa arrelada a la ciutat i incentivar-los per tal de poder gaudir en viu i en directe els Tres Tombs, continua tenint molt bona salut, ja que totes les escoles d’Igualada han participat en el concurs i han fet possible un any més una exposició formada per més d’una norantena de dibuixos.

El passat dissabte 23 de març els baixos de la Biblioteca Central de cal Font van acollir el lliurament de premis del 19è Concurs de Dibuix Infantil. En aquesta edició i corresponent al curs d’I3 la guanyadora va ser Maica M.M. dels Maristes; d’I4 Helena P.M. de l’Emili Vallès; d’I5 Berta B.P. també de l’Emili Vallès; de 1r de primària Alice A.V. del Col·legi Monalco; de 2n de primària la guanyadora fou Abril M.D. de l’Escola Pia; de 3r de primària Miquel M.E. d’Institució Igualada; de 4rt de primària Albert B.S. de les Escolàpies; de 5è de primària el guanyador fou Pol C.A. d’Institució Igualada; i de 6è de primària Jordi F.C. dels Maristes. En la categoria de premis especials es van realitzar tres lliuraments, corresponents a alumnes d’I3, de P4 i de P6, respectivament: el primer per a Biel T.R. del Ramon Castelltort per a “la vivència”; el segon per a Jena B.T. dels Maristes per a la seva “originalitat”, i finalment el tercer fou per a Abril J. d’Institució Igualada i premiat per “viatge al passat”.

Des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada han volgut agrair "a totes les escoles la seva participació i col·laboració un any més, i al mateix temps a totes les nenes i els nens participants en el concurs la seva dedicació i el seu esforç. Donem les gràcies també al Sr. Pere Bravo, patrocinador de l’acte des de diverses edicions i a la seva empresa The Crafters Workshop, així com a la biblioteca per cedir-nos el seu espai i el seu suport un cop més".

L’exposició dels dibuixos es pot visitar fins al 6 d'abril a la Biblioteca Central d'Igualada. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.