TORNAR
PUBLICITAT

S'obre el termini per presentar treballs al Premi Recerca Igualada Jove

La convocatòria s’adreça a treballs presentats el curs 2018-2019

cultura
Dissabte, 7 març 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'objectiu de potenciar l'interès per la recerca dels alumnes que cursen estudis post obligatoris, així com incentivar la tasca eductiva dels centres, tornen els premis Recerca Igualada Jove. La mitjana anual de treballs presentats oscil·la entre els 30 i 40.

PUBLICITAT

El lliurament dels guardons pels treballs del 2018-2019Per 16è any, arriben els guardons que reconeixen els millors treballs de recerca dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius superiors d'Igualada, els Premis Igualada Recerca Jove. Els organitza el Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport del Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada (CECI), el Rotary Club Igualada, l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, l'Associació de Disseny Igualada i de l'Ajuntament d'Igualada. Els premis s'enfoquen a treballs fets el curs 2019-2020. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 30 de març de 2020.

Consta de tres modalitats: la científica i tecnològica, la humanística i social, i l'artística. Cada modalitat té un primer premi de 300 euros i un viatge de 15 dies a un camp de joventut Rotary International d'un país europeu per al guanyador o la guanyadora i un segon premi de 150 euros. En cadascuna, a més, hi ha una la subcategoria d'àmbit local, amb un premi de 150 euros per a l'estudiant.

Als premis hi poden optar els treballs realitzats per un únic autor o autora que hagin estat seleccionats prèviament pel seu centre. Per tal de participar-hi cal lliurar el treball al Campus Universitari Igualada-UdL (Av. Pla de la Massa, 8, Igualada), en format pdf. Per a més informació http://www.campusigualada.udl.cat/. Cada any es recullen de 30 a 40 treballs.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.