Dilluns, 11/1/2010
706 lectures

500 dies amb la Summer, a Vilafranca

El Tom i la Summer, coneixent-se

500 díes amb pujades i baixades

El cartell de "500 días juntos" no enganya. La història és simple: un noi coneix una noia, el noi s'enamora de la noia, però la noia no. Bé, ho podem detallar una mica més. El Tom és un jove arquitecte que treballa redactant felicitacions. Un dia arriba a l’empresa la Summer, la nova ajudant del seu cap, i de seguida en queda penjat. El cas és que ell vol una relació seriosa i ella vol viure al dia.

"500 días juntos" és una comèdia romàntica però no és una pel·lícula d’amor. És una pel·lícula sobre l’amor, sobre les maneres diferents en què els components d’una parella es poden plantejar una relació. I sobre els resultats: dosis d’alegria i de frustració. La pel·lícula està estructurada en capítols no lineals. Anem saltant endavant i endarrere en aquests 500 dies de relació, passant dels moments bons als dolents alternativament. I dues de les claus de l'èxit d'aquesta pel·lícula: el repartiment i la banda sonora, molt ben triats.

Un detall: el títol original, "500 days of Summer", juga amb l'última paraula, que a banda de ser el nom de la protagonista en anglès és estiu. De fet, com us deia, els 500 dies del títol no els passen junts, per tant hagués estat més clar dir-ne "500 dies amb la Summer".

En tot cas, podeu veure aquesta comèdia aquest dijous al Cine Club Vilafranca a les 8 i les 10 del vespre.

Altres articles de David Canto Guilella

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.