TORNAR
PUBLICITAT

55 anoiencs a l'atur troben fenia gràcies als programes Treball i Formació i Enfeina't del Servei d'Ocupació de Catalunya

Amb contractes de 6 o 12 mesos a través del Consell Comarcal de l’Anoia

economia
Diumenge, 17 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Mitjançant els programes Treball i Formació i Enfeina't del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de l'Anoia donarà feina a 55 anoiencs en situació d'atur, amb contractes de 6 o 12 mesos. Millorar l'ocupabilitat de les persones destinatàries facilitant-los competències professionals mitjançant experiència laboral i formació en el primer cas, i facilitant la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral en el segon, són els objectius d'aqiests projectes del SOC.

PUBLICITAT

 

Concretament, el Consell Comarcal realitzarà 20 contractes (11 de 6 mesos i 9 de 12) de la línia PANP, adreçada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació i/o subsidi i preferent més grans de 45 anys; 11 contractes (8 de 6 mesos i 3 de 12) de la línia PRGC adreçat a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania;  i 9 contractes de 12 mesos de la línia DONA pera dones en situació d’atur.

Les tasques es concreten en la rehabilitació ri promoció de diversos espais verds de la comarca, que contribuiran a integrar les fronteres urbanes i periurbanes, millorant la visió de l’entorn urbà i facilitant les interconnexions dels elements físic, rural i natural de la comarca, aconseguint una comarca més humana i habitable.  També permetrà realçar els equipaments, les zones verdes i naturals que existeixen en la comarca, potenciant el manteniment i respecte dels ecosistemes existents. A més, les persones contractades faran tasques de recuperació i preservació de zones d'interès turístic i natural. 

Dins la línia l'Enfeina't, el Consell Comarcal podrà contractar 15 persones. Aquest programa s’adreça a persones en situació d'atur de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos. A través d'aquest programa el Consell posarà en marxa projectes comarcals en els àmbits de medi ambient, energies i sostenibilitat, manteniment urbà, i manteniment i reparació d’instal·lacions i habitatges.

Els contractes tindran una durada de 6 o 12 mesos en funció del servei a desenvolupar. Les persones contractades tindran una persona tècnica de referència que tindrà com a missió assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

Cabrera d'Anoia, la Torre de Claramunt, Rubió, els Hostalets de Pierola, Masquefa, la Pobla de Claramunt, Òdena, Vallbona d'Anoia, Carme, Capellades, Calaf, la Llacuna, Sant Martí de Tous, el Bruc, els Prats de Rei, Sant Martí Sesgueioles, Castellfollit de Riubregós i Castellolí són elsmunicipis anoiencs participants en aquests projecte del Servei d'Ocupació de Catalunya.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.