TORNAR

Buff reprèn l'activitat amb 100 operaris i reestructura els torns de treball

L’empresa de complements igualadina va fer un ERTO del 71% de la plantilla per la crisi del coronavirus

economia
Dilluns, 4 maig 2020. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les tasques d'oficines es continuaran fent des de casa, via teletreball. Pel que fa als treballadors que es desplacen a la planta, cada dia se'ls dona un equip EPI i se'ls pren la temperatura abans d'entrar a les instal·lacions.

L'empresa de complements igualadina Original Buff d'Igualada ha reprès de forma progressiva l'activitat i amb mesures de control i protecció per evitar el contagi de coronavirus. Segons l'ACN, un cop aixecat el confinament de la Conca d'Òdena i l'autorització de la represa d'activitats no essencials, "es va iniciar l'àrea de magatzem i logística per donar servei a les compres online rebudes durant el període de tancament". Seguidament, es va reprendre l'activitat de producció. Actualment hi ha 100 treballadors als seus llocs de feina i en les properes setmanes es preveu arribar a les 180. A la planta, per mantenir la distància de seguretat, s'han reestructurat els torns de treball i de descans i s'han instal·lat mampares separadores en els llocs de treball on la distància és inferior a 1,5 metres.

La firma va presentar un ERTO que afectava 162 persones. La mesura afectava el 71% de la plantilla i el motiu era el tancament temporal de les botigues d'esports, els seus principals clients, durant l'estat d'alarma. La companyia, però, ha reprès ara l'activitat de forma progressiva seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. Com a pas previ per preparar el pla de reincorporació, es va avaluar l'estat de salut de tota la plantilla amb un qüestionari de salut per tal de detectar aquelles que havien estat diagnosticades de coronavirus, mostraven algun símptoma o bé havien estat en contacte directe i estret amb alguna persona amb símptomes o que hagués donat positiu. També s'ha format als treballadors sobre el protocol i les mesures de protecció i seguretat a dins de les instal·lacions així com les indicacions de seguretat i higiene de camí a la feina i fins arribar a casa.

Cada jornada, tots els treballadors -també els que són a casa- responen a un qüestionari de salut per conèixer quin és el seu estat. En el moment d'arribar a la feina, reben un equip de protecció individual (una mascareta i guant) i, abans d'accedir a les instal·lacions, es fa un control de presa de temperatura.  Setmanalment, es realitza una desinfecció de totes les instal·lacions i s'ha reforçat la neteja diària dels espais comuns i zones de treball.

Més informació sobre la COVID19 


1 Comentaris

p

pepe

5 de maig 2020.18:08h

Respondre

Buff !!!!! te ara una gran oportunitat, amb el tipo de genero que treballa, i la necessitat, de mas caretes,
Tot lo tenen de cara, disseny bon producte, i una necessitat al mercat, molt gran
Apa... Llegir més dons, ara es la vostre, Imaginació al poder...!!!!
SORT I EXIT.....lo teniu a tocar. !!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.