TORNAR

El Parc Agrari de la Conca d'Òdena habilitarà un obrador compartit i convoca als elaboradors d'aliments interessats

El pròxim 21 de novembre es convoca a l’Obrador de Jorba productors, elaboradors i transformadors agroalimentaris que vulguin fer ús de l’obrador compartit

economia
Dimecres, 15 novembre 2023. 11:35. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

El Parc Agrari de la Conca d'Òdena està treballant a acabar l'obrador compartit situat a Jorba, continua avançant, que comptarà amb uns 400 m² de superfície, amb la maquinària necessària i els permisos corresponents com a obrador de productes làctics i vegetals.

El Parc convoca per al proper dimarts 21 de novembre a les 18.30h una jornada de treball amb productors, elaboradors i transformadors agroalimentaris interessats a fer-lo servir. L'objectiu de la trobada és implicar els usuaris en el funcionament, usos i normativa de l'obrador per tal que sigui un projecte impulsat col·lectivament.

L'obrador permetrà transformar matèries primeres per a obtenir productes elaborats i posar-los a disposició del consumidor, amb tots els permisos i requisits tècnics i sanitaris. Al nou obrador compartit de Jorba s'hi podran elaborar tota mena de productes làctics (formatges, iogurts, mató, etc.) i també vegetals (conserves vegetals i de fruites, confitures, mel, etc.). Disposarà de cuina, piques, taules de treball, càmera freda, equipaments específics per a la producció de làctics, i d'un "picking place" per a recollida de les comandes.

L'obrador compartit de Jorba, que es preveu que entri en funcionament l'any 2024, ajudarà a tirar endavant projectes que necessiten una infraestructura d'elaboració i que no tots els emprenedors es poden permetre als inicis de l'empresa. L'objectiu és que, un cop consolidin la seva activitat, puguin disposar del seu propi obrador.

Les persones interessades a assistir a la reunió de treball del dia 21 només cal que omplin el formulari que apareix a la web del Parc Agrari de la Conca d'Òdena: www.parcagrarico.cat 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.