TORNAR
PUBLICITAT

El Prepara't d'aquest 2019 posa l'accent en la transformació digital i l'autoconeixement

La novetat, una jornada per posar en contacte empreses i candidats

economia
Divendres, 11 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les instal·lacions d'Ig-Nova Empresa seran els quatre darrers dies d'octubre l'escenari del Prepara't'. Ponents de diversos àmbits del sector de l'empresa i la formació intervindran en les diferents xerrades que cerquen orientar i reorientar a persones que volen enfortir la seva ocupabilitat.

La vuitena edició del Prepara't, la Setmana de l'Ocupació d'Igualada, serà del 28 al 31 d'aquest mes. Un projecte -impulsat per la Unió Empresarial de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada- adreçat a persones que estan en situació d'atur o volen fer un canvi professional. Enguany girarà al voltant dels canvis que  està  experimentant  el  mercat  laboral,  atès  que  aquest  ha  evolucionat ràpidament i ha entrat en l'era digital. La incorporació de les noves tecnologies i la  digitalització  tenen un  impacte en  els  perfils  professionals  demanats per  les empreses i en l'aparició de noves professions que fins ara no existien. A més de la transformació digital, es basarà en la importància de l'autoconeixement per orientar la vida professional.

La gerent de la UEA Paula Arias parla del Prepara't com "un projecte necessari  i important per a la població que cerca feina. Tenim la missió d'ajudar a inserir laboralment a les persones que estan en situació d'atur. Una de les nostres missions són les de  potenciar  el  desenvolupament  econòmic de  la  comarca  i  ajudar  a  crear ocupació  i  prosperitat,  actual  i  futura".

Veu la Setmana de l'Ocupació com un escenari per  generar  la  relació  entre empresa  i "demostra que el treball entre el sector públic i el privat és efectiu". Per laseva part, Jordi Marcè, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada, comenta que "iniciatives com Prepara't són un bon exemple del que entenem que hauria de ser la col·laboració entre l'administració i les entitats. Fem  conjuntament una activitat".

'Connecta', la novetat

Aquest 2019 hi haurà una novetat. És 'Connecta', una  activitat relacional  entre  empreses  i  persones  que  busquen  feina. Es  tracta  d'una oportunitat única per contactar amb empreses de diferents sectors econòmics de la comarca que cerquen personal per a les seves plantilles. Cadascuna de les empreses  atendrà  a  totes  les  persones  interessades  en  conèixer  la  seva proposta laboral.

Ig-Nova Empresa, escenari del Prepara't

La Setmana de l'Ocupació d'Igualada tindrà lloc a Ig-Nova Empresa (Av. Mestre Muntaner,  86)de 2/4 de 10 a 1,  a  excepció  del  dimecres  dia  30  d'octubre, que finalitzarà a 2/4 de 5 de la tarda i dijous dia 31 a les 2. Com en darreres edicions, cada sessió estarà dedicada a un tema. Dilluns dia 28, serà el torn de parlar sobre les oportunitats que ofereixi com buscar feina enel nou entorn digitalamb la ponència d'Enric Bastardes, comunicador, consultor i formador. Dimarts dia 29, sobre descobrir el potencial i liderar els projectes de vida  amb  la  ponència  d'Albert  Bosch,  aventurer,  emprenedor  i  escriptor. Dimecres dia 30 serà el torn de l'espai Connecta per contactar amb empreses que  cerquen  personal  i  presentar  la  candidaturai  per  la  tarda,  com  fer  un currículum eficient amb Carlos Bella, docent universitari, conferenciant, consultor i  formador.  I  finalment,  dijous  dia  31,  sobre l'aventura d'emprendre,  a  càrrec d'Anna  Viñals  Rioja,  coach,  professora  associada  a  la  UPF,  col·laboradora acadèmica i consultora. L'edició d'enguany finalitzarà amb la conferència 'Ho tornaria a fer?' on dos emprenedors  de  l'Anoia  explicaran  els  canvis  que  han  fet  en  les  seves trajectòries professionals. Les inscripcions al Prepara't s'han de realitzar a través de la pàgina web de la Unió Empresarial de l'Anoia i omplir un formulari, especificant el dia i activitat a la qual es vol assistir, o bé per mitjà de correu electrònic a uea@uea.cato per telèfon al 938052292.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.