TORNAR

Es presenta l’associació d’empresaris dels Polígons dels Plans

Es crea l’Associació d’empresaris i propietaris dels 3 polígons

economia
Dimarts, 10 desembre 2013. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Centre d’Innovació Anoia acull aquest dimecres, l’acte de constitució de l’Associació d’empresaris i propietaris dels anomenats Polígons dels Plans integrat pels polígons de Vilanova del Camí, Òdena i la Pobla de Claramunt. Aquests tres municipis estan seguint el full de ruta de l’estudi Mentor que els ha marcat la Diputació de Barcelona per tal de dinamitzar els seus polígons.
PUBLICITAT

Centre d'Innovació de Vilanova

Entre les línies d’acció recomanades, destaca la creació d’una comissió supramunicipal que gestioni els polígons i defineixi una estratègia comuna, així com el foment de l’associacionisme entre les empreses dels quatre polígons. En aquests moments, una vintena d’empreses estan disposades a associar-se i pràcticament han enllestit els estatuts d’aquesta futura associació. Els membres fundadors, encapçalats per Ramon Felip, qui fins fa pocs mesos havia estat president de la Unió Empresarial de l’Anoia, tenen previst presentar la seva candidatura per constituir-se en Junta Directiva demà dimecres, al matí, al Centre d’Innovació Anoia.

La convocatòria està oberta als empresaris o propietaris de negoci a qualsevol dels quatre polígons: Pla de Rigat, Riera de Castellolí, Plans d’Arau i Pla de les Gavarreres.

Cal destacar que malgrat que l’estudi Mentor es va lliurar físicament als municipis el maig, ja fa dos anys que s’està treballant conjuntament en una de les línies proposades pel Mentor, el foment de l’associacionisme entre els quatre polígons que conformen un espai de 130 Ha. i agrupen unes 133 empreses. La idea és treballar com un sol àmbit d’activitat econòmica i presentar sota una mateixa marca unificada amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels 4 polígons.

En aquesta tasca s’ha comptat amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), que han assessorat i ajudat des la seva experiència. Com dèiem, en aquests moments, una vintena d’empreses, assessorades per professionals de la UPIC, estan disposades a crear una associació. Demà faran la presentació oficial.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.