TORNAR

disseny=igualada mostra el treball i talent dels dissenyadors locals en píndoles de vídeo

Espai patrocinat per

Aquest divendres es presentaran els primers divuit vídeos dedicats als dissenyadors igualadins

Empresa
Dimarts, 13 setembre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb la voluntat de promoure el disseny professional local en tots els seus àmbits (gràfic, de producte, d'interiors, retail, digital i il·lustració), l'entitat disseny=igualada ha impulsat una nova campanya, amb el lema Making of, consistent en la realització i difusió de vídeos amb què els professionals igualadins mostren els seus treballs. Els vídeos, que tenen una durada d'un minut, aproximadament, són produïts per igualadins Marc Càlichs i Maure Bisbal.

Xavi Méndez, de l’estudi Amorfa, en un moment del seu vídeo.Aquest divendres 16 de setembre, a les 19 h, es presentaran al Museu de la Pell d'Igualada –on actualment es pot veure l'exposició "Visions del disseny"–, els divuit primers vídeos de la campanya, protagonitzats per Aureli Sendra, Amorfa (Xavi Méndez), Espai Gràfic (Lluís Jubert), Instint (Roger Soler i David Gubern), Ricard Vila Studio, Estudi Ribaudi, Lubochka (Olga Dubovik), Evvo Retail (Pep Valls), Fildecel (Mireia Calçada Cubí), Jaume Enrich, Estudi Quartada, Xavi Mula Studio, Nil Morist, DD Disseny Gràfic (David Dàmaso), formigues.com (Jordi Carné), Arnau Gràcia i Sílvia Puig.

Albert Vendrell i Albert Soler de Quartada Estudi. Des de disseny=igualada assenyalen que, a partir de la presentació dels vídeos, la intenció de l'entitat és divulgar el disseny, valorar la seva creativitat i explicitar la seva capacitat en fer, identificar i prestigiar una marca comercial, empresarial, social o pública.

Avancen que faran difusió a través dels mitjans de comunicació locals, els webs dels estudis participants, pàgines corporatives i xarxes socials i que durant el 2023 produiran i difondran una segona tanda de vídeos dedicats a altres professionals.

La campanya Making of del disseny a l'Anoia ha rebut el suport de l'Ajuntament d'Igualada i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.