TORNAR
PUBLICITAT

Un centenar de professionals assisteixen a una sessió del Consell sobre prevenció del 'bullying'

La ponència marc de la jornada la feia Ramiro Ortegón, responsable de l’Associació SEER i President de la Plataforma PDA bullying

ensenyament
Dimecres, 27 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Consell Comarcal va organitzar al Campus Motor  la Jornada de Bones Pràctiques de prevenció i intervenció enfront de l'assetjament entre iguals. L'organització va destacar que aquesta línia d'actuació és bàsica per fomentar la "cohesió social".

PUBLICITAT

Més d'un centenar de professionals del territori vinculats al treball amb infants i joves procedents d'àmbits tant diversos com el de la salut, la seguretat, l'educació o la mediació ciutadana van ser en una jornada enfocada a la prevenció contra el fenomen del 'bullying', amb el títol Jornada de Bones Pràctiques de prevenció i intervenció enfront de l'assetjament entre iguals.

Ramiro Ortegón, a la imatge, va fer la ponència marcLa presentació la feia la vicepresidenta tercera del Consell, Noemí Trucharte, juntament amb la coordinadora de la Unitat de Ciutadania i Convivència de l'ens comarcal, Anahí de Febrer. Trucharte va destacar que "lluitar contra l'assetjament és una política bàsica per a tenir una societat cohesionada on cadascú pugui trobar-hi el seu lloc. Des del govern del Consell volem felicitar als professionals que formen part de la comissió comarcal de prevenció de l'assetjament entre iguals per la seva implicació al llarg d'aquests tres anys de recorregut i per aquesta iniciativa, que de ben segur, ens donarà més eines per treballar al voltant d'aquest fenomen".

Hi van haver diverses intervencions. Primer, la ponència marc de Ramiro Ortegón, responsable de l'Associació SEER i President de la Plataforma PDA bullying, així com amb la presentació de cinc experiències exitoses de la comarca que van anar a càrrec del programa salut i escola i el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ), els Mossos d'Esquadra, l'IES Molí de la Vila de Capellades, l'escola Dolors Martí i Badia d'Igualada i el Servei de mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.