TORNAR

El curs 2021-2022 s'enceta amb sis grups menys de P3 a l'Anoia

Hi ha dos grups més de Batxillerat, mentre que es redueixen les línies d’ESO

ensenyament
Divendres, 10 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Departament d'Ensenyament ha donat a conèixer les dades de l'inici del curs escolar a les Comarques Centrals. La davallada en les matriculacions a infantil i primària s'ha traduït amb una reducció sensible dels grups.

Finalment, el curs 2021-2022 començarà a l'Anoia amb sis grups menys de P3 que fa un any. Dels 63 que iniciaven les classes fa dotze mesos, en aquell moment amb l'interrogant de com seria conviure amb la pandèmia a les aules, es passa als 57. El descens d'alumnes a primària i infantil ha estat notable a l'Anoia, d'11.510 a 11.226. Pel que fa a grups, entre infantil i primària, n'hi haurà nou menys i seran 552.

El descens demogràfic dels darrers anys s'ha palesat en aquesta reducció de grups, que en el cas dels ensenyaments infantils és de dos menys, mentre que a primària és de set (de 383 a 376). La reducció de grups també arriba a la secundària obligatòria, on s'arrenca amb quatre grups menys de primer d'ESO. Respecte als alumnes de fa un any, la diferència és minsa, de 65 menys. En canvi, hi haurà dues línies més de Batxillerat, 55.

Més oferta de cicles formatius

L'oferta de Formació Professional ha crescut per aquest curs a l'Anoia, amb dos cicles formatius de grau mitjà més en centres públics, 34 en total, als que se'n sumaran cinc de centres concertats. Pel que fa als cicles de grau superior, es manté el nombre de grups en centres públics -24- i n'hi haurà un més en centres privats, cinc. Les inscripcions s'acaben aquest divendres 10.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.