Debut amb victòria del sots 21 de l’Escola Pia

Les igualadines van capgirar un marcador en contra al tram final de partit

ensenyament
Dijous, 8 octubre 2015. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines van remuntar a l'últim quartCinc inicial: E. López. (7), T. Contreras, C. Guillamón (2), B. Gracia. (6), N. Torrens (11). TAMBÉ: J. Boladeras. (3), A. Ferrer (1), J. Ramia (2), C. Puig. (4) i B. Colell (2).

Victòria al primer partit de la temporada de les Sots-21 de l’Escola Pia contra el BC Tecla Sala en dues meitats ben diferents, i on les igualadines van saber capgirar el marcador en els minuts finals. L’inici del partit va ser molt travat per ambdós equips; les de l’Hospitalet, molt més altes, van aprofitar la seva superioritat sota cistella dominant en tot moment el rebot defensiu i ofensiu. Malgrat que els dos equips van mostrar un baix percentatge de tir, el domini de les de l'Hospitalet sota tauler era determinant per aconseguir segones opcions, mentre que les d’Igualada només anotaven en situacions de transició ràpida. Al final del període el resultat era d’un curt 8 a 7 local. Al segon quart la tònica es va mantenir. Tot i el bon inici de les igualadines, que les va posar per davant al marcador al minut 4 (10 a 13), les locals van començar a afinar el canell en l’u contra u interior, mentre que les visitants van demostrar que encara estan als inicis de la temporada amb jugades poc fluïdes que finalitzaven amb males decisions de tir. A la mitja part el resultat era de 20 a 15.

A l’inici del tercer quart l’Escola Pia va canviar el seu plantejament defensiu. De nou, però, el bon joc interior local va donar el màxim avantatge al minut 2 (24 a 15). A partir d’aquí, les igualadines van saber reaccionar: van canviar de nou el plantejament defensiu amb una zona molt tancada per intentar evitar el joc de l’Hospitalet. Els resultats van aconseguir equilibrar el parcial i escurçar distàncies: 28 a 24 al final del tercer període. A l’últim quart les d’Igualada van sortir molt concentrades i decidides a capgirar el marcador; l’intercanvi de cistelles va acabar al minut 3, quan les de l’Hospitalet van deixar d’anotar, mentre que les visitants aprofitaven les transicions ràpides després dels rebots defensius. La defensa va ser clau de nou i el partit va canviar de mans: els últims 7 minuts van ser de domini de les de l’Escola Pia deixant el marcador en un curt 32 a 38. Primera i treballada victòria en el debut a la categoria sots-21. Aquesta setmana rebran al Nou Basquet Olesa a les 12h al Pavelló de l’Escola Pia.