TORNAR
PUBLICITAT

L'efecte COVID arriba al màxim a les escoles: 47 grups confinats i 1.155 persones aïllades

L’afectació a Calaf és la més important: una quinzena de grups tancats en dos centres

ensenyament
Divendres, 23 abril 2021. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest divendres 23 d'abril, s'arribava al màxim de grups tancats des de l'inici de curs el passat setembre. El màxim de grups escolars tancats havia estat el passat novembre, durant la segona onada, amb 45.

La tercera setmana de trimestre ha acabat amb 47 grups escolars confinats a l'Anoia i un centre tancat. Entre alumnes, professors i personal dels centres, la xifra de confinats és de 1.155. Tant en el cas de les persones en quarantena com en el dels grups tancats, és el màxim des de l'inici de curs. El factor determinant és l'elevada afectació que està tenint aquests dies la pandèmia a l'Alta Segarra. El centre tancat és la llar d'infants dels Prats de Rei i entre l'institut de Calaf i l'escola Alta Segarra hi ha una quinzena de grups tancats. 

Dels 90 centres de la comarca, 26 tenen algun grup en aïllament. Els dos centres amb més afectació són els esmentats institut Alexandre de Riquer, amb nou grups confinats, i l'escola Alta Segarra, amb sis. A la Conca d'Òdena, hi ha l'Escola Pia amb quatre grups en quarantena i l'escola Joan Maragall de Vilanova, amb tres. Amb dos línies confinades, hi ha la masquefina escola El Turó, l'INS Molí de la Vila de Capellades, l'Emili Vallès i l'escola Antoni Gaudí. 

Amb un grup confinat hi ha 17 instituts o escoles. L'Institut de Masquefa, els Maristes, la llar d'Infants la Lluna d'Igualada, l'escola Dolors Martí, l'INS Pla de les Moreres, l'escola Pompeu Fabra de Vilanova, l'escola García Lorca de Montbui, l'escola Ramon Castelltort, la Mare del Diví Pastor d'Igualada, l'INS Montbui, l'Apiària, l'INS Pere Vives, l'escola bressol La Baldufa de Vilanova, l'INS Milà i Fontanals, la Institució Igualada, l'escola Marquès de la Pobla i l'escola Herois del Bruc.

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dóna suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és d'aquest divendres 23 d'abril al matí.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L’ANOIA 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.