TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

L'INS Vallbona compta amb una auxiliar d'anglès, Roisin Ellis

El centre vol continuar potenciant els auxiliars de conversa pel bon rendiment que té

ensenyament
Divendres, 21 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'aprenentatge de l'anglès és un actiu cada cop més important per als alumnes. L'institut de Vallbona ha fet un pas en aquest sentit amb l'arribada d'una auxiliar de conversa que ha estimulat els alumnes en agafar confiança en parlar la llengua de Shakespeare.

PUBLICITAT

L'auxiliar, al centre, amb els alumnesVinguda des de Yorkshire, Anglaterra, Roisin Ellis de 22 anys, és la nova auxiliar d'anglès de l'Institut de Valbona. El centre valora que "és una gran oportunitat perquè els nostres alumnes es deixin anar a l'hora de comunicar-se en anglès i aprenguin i coneguin diferents aspectes d'una cultura europea". Es feliciten que "a resposta dels alumnes ha estat molt positiva i reconfortant. Tots es mostren molt motivats i satisfets cada vegada que han d'anar o vénen de fer una activitat amb la Roisin".

Els alumnes fan les sessions en grups de dos o tres, des de primer fins quart d'ESO. Fan un joc o exercici oral, en el que es requereix primer "escoltar les instruccions que els dóna la Roisin en anglès, i després expressar-se ells en anglès per portar a terme l'activitat que se'ls demana". En acabar es mostren molt satisfets, perquè "poden copsar el significat del que ella els diu, perquè la Roisin no parla ni català ni castellà".

Les pràctiques s'han convertit en un motor de motivació i satisfacció molt important: "els dóna eines i estímul per esforçar-se a la matèria d'anglès. Pensem que el fet de prendre consciència del que són capaços de fer i dels avenços que fan en els seus aprenentatges de cada dia els fa empoderar-se i agafar encara més força i interès per aprendre.
Per nosaltres, tenir un auxiliar de conversa nadiua al centre és una gran experiència i una font de riquesa i d'oportunitats". L'INS Vallbona vol seguir amb aquest projecte d'auxiliars de conversa.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.