TORNAR
PUBLICITAT

Jaume Ars s'acomiada com a director de l'Escola Pia d'Igualada

Després de 9 anys al càrrec, passa el relleu de la direcció a Natàlia Llorente

ensenyament
Diumenge, 7 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jaume Ars, després de 9 anys al davant de la direcció de l'Escola Pia d'Igualada, ha decidit deixar el càrrec, en ser escollit alcalde de la seva ciutat, Guissona, a les passades eleccions municipals de maig. Natàlia Llorente assumeix, a partir d'ara, la direcció del centre igualadí. 

Amb l'encapçalament "Agraïment, esperança i desig", Jaume Ars ha dirigit unes paraules a la família educativa i a la ciutadania:

Benvolguts/des,

Ja fa nou anys, era el juliol del 2010, quan em posa-va al davant de la direcció de l’Escola Pia d’Igualada. L’agraïment per l’encàrrec que se’m feia, tot un signe de confiança.

A través d’aquest escrit, donada la impossibilitat de fer-ho personalment, us vull adreçar unes paraules de comiat, ja que aquest mes de maig vaig ser escollit alcalde de la vila de Guissona, poble on visc i on vaig nàixer. També, perquè sóc del parer –així ho he manifestat en diferents ocasions– que els càrrecs, que són encàrrecs, han de tenir temporalitat; una temporalitat que, en cap cas, no ha de venir ni determinada ni condicionada, necessàriament, per haver esgotat un termini, comptat en anys, sinó per entendre que s’han anat assolint els objectius, inicialment, proposats.

Durant aquests anys hem realitzat un treball conjunt per l’educació dels futurs ciutadans on hem pogut comptar amb la vostra col·laboració.

A partir d'aquí, la Natàlia Llorente, assumeix les tasques de la direcció de l'Escola Pia d'Igualada. La Natàlia ha treballat els darrers vuit anys, en una fundació educativa formant mestres i professors i ha dirigit l'entitat. Prèviament, també havia exercit com a professora de matemàtiques i economia. L'apassiona l'educació i des que va acabar els estudis d'Economia s'hi dedica amb vocació. 

Acabo i ho faig amb el meu més sincer agraïment personal a totes i a tots, reconeixent que he estat i sóc un home afortunat per l’oportunitat que he tingut de viure una etapa com aquesta, per haver tingut la possibilitat de conèixer i de conviure amb tanta gent, per la descoberta de molts llocs i situacions tan diverses. Moltes gràcies a tots i a totes, sobretot, per la vostra confiança. Ara, em poso a treballar en un altre servei a la comunitat.   

Jaume Ars

3 de juliol de 2019 

Jaume Ars amb el President Torrent en un acte a l'Escola Pia

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.