TORNAR

MIPS Fundació beca els futurs metges anoiencs

Des del 2010 s’han atorgat més de tres-centes beques als estudiants de medicina de l’Anoia

ensenyament
Dimecres, 1 desembre 2021. 08:42. Toni Cortès Minguet.
D'un cop d'ull

El 2010 MIPS Fundació, en el marc de la seva obra social, va impulsar un projecte de beques destinades als estudiants de medicina de l’Anoia. Des de llavors, més de tres-cents anoiencs i anoienques s’han beneficiat d’aquestes ajudes. Divendres passat es van lliurar les beques d’enguany a dinous estudiants.

L’acte de lliurament de les BEQUES MIPS es va dur a terme divendres a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada, i va comptar amb la presència de Carme Riera, primera tinenta d’alcalde i regidora d'Acció Social i Habitatge de l’Ajuntament d’Igualada, de Fermí Capdevila, regidor d'Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, de tots els membres del Patronat de MIPS.

No hi van faltar, acompanyats de familiars i amics, els estudiants becats aquest 2021: Maria Borràs i Borràs, Marta Canales i Martos, Marta Colet i Velasco, Carlota Diaz-Guerra i Prats, David Escalante i Àlamo, Jordi Guasch i Olivé, Aleth Martí i Saumell, Júlia Mestres i Segués, Alba Moreno i Ferran, Olga Nuñez i Almendros, Mar Paris i Mateu, Alba Pelfort i Ventura, Nil Puiggros i Cuadros, Aina Sanchez i Quin, Anna Saumell i Miserachs, Maria Sendrós i Galvez, Paula Solé i Ostal, Aina Sorolla i Masagué i Laia Torras i Duran.

Les BEQUES MIPS 2021 han comptat amb la col·laboració de Mútua Igualadina Fundació Privada i de Mútua Igualadina de Previsió Social MPS a Prima Fixa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.