L'anoienca Anna Bové Anna Bové, sotscampiona de Catalunya de 1.500m

Ha aconseguit la medalla de plata en els Campionats Absoluts Catalans de Pista Coberta a Sabadell

Dimarts, 18 febrer 2014. 21:45. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diuemnge es va dur a terme a Sabadell la cloenda del calendari d’atletisme Català Absolut en Pista Coberta. L’atleta Anoienca Anna Bové, es va proclamar sotscampiona de Catalunya de 1500m llisos en el transcurs de la celebració dels 38ens Campionats Absoluts de Catalunya Indoor.

Anna Bové, sotscampiona de Catalunya de 1500m

Dues setmanes després de proclamar-se campiona de Catalunya de 3.000m, Bové ha aconseguit la medalla de plata en la prova reina del mig fons. L’atleta del FCB, va disputar una cursa emocionant fins als darrers metres, on finalment es va acabar imposant la seva companya de club, i amb la quan comparteix entrenador, Esther Guerrero.

Bona temporada indoor hivernal de Bové, que finalitza amb dos podis (Or i Plata).

La setmana vinent, l’atleta Anoienca prendrà part en el Campionats d’Espanya Absoluts juntament amb les millors atletes estatals.