Els blaus no aconsegueixen col·locar-se per davant en la classificació

Physic CB Igualada A 58 – Lluïsos de Gràcia 62

Dilluns, 27 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Els locals es disposaven a començar el partit contra els primers de la lliga. L'objectiu, endur-se el partit i així col·locar-se per davant en la classificació. El partit va començar molt igualat, amb moltes cistelles per part dels dos equips. En el segon quart, els igualadins van reaccionar i amb dos triples i una gran defensa van aturar als visitants. En els últims minuts del partit,les decisions arbitrals van fer que el partit es decantés cap als visitants.

El partit va començar molt igualat, amb moltes cistelles per part dels dos equips. Passats vuit minuts del partit, els igualadins havien aconseguit una diferència de vuit punts davant els rivals, que de seguida van reaccionar i amb tres atacs acabats en triple van endur-se el primer parcial, amb un resultat de 18-19.

Va ser en el segon quart on l’equip igualadí va llençar els dos únics tirs lliures del partit, davant dels vint tirs lliures dels barcelonins. S’arribà a la mitja part amb un marcador de 34-32.

Després de la mitja part, els jugadors de Raül Caballero tenien molts problemes per atacar, arribant a fer tan sols 7 punts en els deu minuts del quart. Va ser llavors quan els de Lluïsos van aprofitar per anotar, sobretot de triple i tir lliure, i van aconseguir un parcial de 7-16, que els situava a set punts dels blaus.

En els últims minuts del partit, tot i el gran encerts dels blaus, les decisions arbitrals pitant quatre tècniques i treient així als blaus del partit, van fer que el partit es decantés cap als visitants. Destacar però, la lluita dels blaus per intentar igualar el marcador, arribant a col•locar-se a tan sols tres punts de l’equip visitant.

Finalment el matx va acabar amb un marcador de Physic CB Igualada A 58 – Lluïsos de Gràcia 62.