Nova soferta victòria del CE Escolapis Igualada contra el CE Gelida

CE Escolapis Igualada 58 - CE Gelida 50

Dilluns, 27 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Les júniors del CE Escolapis van guanyar el seu quart partit de la temporada en un partit molt semblant al viscut la setmana anterior contra el Esparraguera. Les igualadines es presentaven amb només 6 jugadores degut a que a les baixes de dues jugadores. El CE Gelida es va presentar també amb només 7 jugadores.

Logotip Escolapis Igualada

Durant el primer quart, les jugadores del CE Escolapis van seguir amb la tònica dels últims partits de millorar les jugades en estàtic combinades amb contraatacs ràpids. La bona combinació també del joc interior de les dues pivots dominava per altura al CE Gelida i fruit d’això es va acabar el primer quart amb el resultat de 13 a 6. El segon quart es va mantenir la tònica, amb una petita baixada en la intensitat en defensa, però les transicions ràpides i la alta eficàcia en el tir van fer arribar el descans amb un còmode avantatge local per 37 a 21.

A partir del tercer quart les coses es van començar a torçar per les igualadines. El CE Gelida va proposar des del principi del quart i fins al final del partit una zona molt tancada, i les igualadines tenien molts problemes per trencar-la. La única forma de fer-ho era mitjançant contraatacs però les forces estaven ja molt justes, i a més dues jugadores locals estaven amb 4 faltes i per tant sense marge de maniobra. S’arribava a l’últim quart amb un resultat favorable de 46 a 29.

En l’últim quart, les igualadines es van intentar protegir de les faltes fent una defensa zonal, però el resultat esperat va ser molt contrari, ja que el CE Gelida va començar a anotar des de la línia de 6,25. Fins a 4 triples van fer les visitants durant aquest últim període. Així mateix, dues faltes tècniques contra el CE Escolapis quasibé consecutives, la segona d’elles molt rigorosa, van fer posar encara més nervioses a les locals, que malgrat tot es van acabar imposant per 58 a 50. Les igualadines, que es mantenen segones a la classificació, recuperaran la setmana que ve varies jugadores i es desplaçaran a Vilafranca per jugar dissabte 1 de Novembre contra el Xamba B a les 16:00h.