Victòria còmode per a l'HC Montbui Nolor

HC Montbui 9 - Cambrils CH 3

Dilluns, 27 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge L'HC Montbui Nolor ha sumat una nova victòria a casa davant el Cambrils CH. Els locals han sortit molt actius des d'un inici i han generat opcions clares de gol. Ja en els primers minuts de joc els locals s'han avançat en el marcador gràcies a dos gols, un d’ells de falta directa.

Una falta directe a favor de l'HC Montbui que Dani Gual ha transformat en gol

El partit semblava que s’encarrilava molt bé per a l'HC Montbui Nolor, però els montbuiencs han baixat la concentració en defensa i això ha permès que el Cambrils CH aconseguís empatar el marcador. No obstant l'HC Montbui Nolor no ha deixat remuntar del tot, ja que al cap de pocs minuts de l’empat, han aconseguir dos gols més, que han situar el 4 a 2, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

La segona part ha estat una altra història, l'HC Montbui Nolor ha controlat en tot moment el partit sense deixar opcions al rival i ha anat ampliant el marcador amb el pas dels minuts, fins a arribar al 9 a 3.