Els blaus fan un pas en fals a casa contra el Vista Alegre

Un contracop dels visitants, al minut 91, enterra les esperances de l’Igualada

Dilluns, 25 febrer 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

Després d'encadenar quatre victòries seguides, semblava que l'equip de Mohamed el Yagoubi no tenia sostre. A Les Comes, contra un Vista Alegre a la defensiva, va patir un revés inesperat (1-2).

Resultat injust i desenllaç cruel a Les Comes. Un gol visitant al darrer minut, va trencar la ratxa de victòries del CF Igualada. Els blaus rebien al Vista Alegre, un rival molt incòmode, situat a la zona mitja. La derrota per 1 a 2 deixa als igualadins amb 38 punts, encara a la zona alta de la taula, quarts, i a quatre punts del segon, el Viladecans. La competició tindrà una aturada la setmana vinent, pel Carnestoltes, i l'equip reprendrà els partits a Tàrrega, el 10 de març.

Imatge del partit de la setmana anterior, a BalaguerL'inici de partit va ser tal i com s'havia previst, amb els visitants replegats i els anoiencs tenint la iniciativa del joc. En aquesta primera meitat del partit, cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu estil i es va veure un futbol molt travat. Amb tot, qui va tenir més opcions per avançar-se van ser locals, amb dues accions destacades de Llobet i Simón.

A la segona part, els visitants van augmentar la pressió, fet que provocar dificultats pels de Moha. Però al minut 65, Simón va obrir el marcador en definir a la perfecció una gran jugada col·lectiva. L'infortuni va començar al 73, quan en una falta a favor dels de Castelldefels, un rebot a la barrera va desviar la pilota i establia l'empat. Arrel d'aquest gol, el partit es va trencar. I amb aquest fet, en els darrers compassos del matx, un bon contracop dels visitants, va fer pujar el segon gol. Era el minut 91 i no hi hauria temps de reaccionar.