Les blaves empaten en un partit amb un torrent de gols

Les igualadines remunten un 3 a 5 als darrers minuts

Dimarts, 20 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

És d'allò més infreqüent que en un partit de futbol es facin deu gols, i més si els equips se'ls reparteixen a parts iguals. Les igualadines van sumar un punt contra l'Europa i mostren símptomes de recuperació.

Les igualadines van empatar 5 a 5 a les Comes contra l'Europa. Rebien el conjunt barceloní, endinsades en una mala ratxa de resultats. Volien capgirar la situació negativa i encaraven el duel amb ambició. I això es va poder comprovar des del primer minut, en el que es va veure un Igualada molt endollat. El partit tindria diverses alternatives

Les anoienques van obrir el marcador, per mitjà d'Ari. Al minut 21, les visitants empataven, després d'un error a la pròpia àrea. Això no obstant, les jugadores blaves, van tornar-se a avançar, de nou, per mitjà d'Ari. Les visitants van empatar a dos i a tres (Marina s'havia avançat de nou). Amb aquest trepidant estira-i-arronsa, s'arribava al descans.

A la represa, en una badada defensiva de les blaves, les visitants es van avançar. En aquell moment, l'enfrontament es va calmar i no hi va haver tantes ocasions. Les escapulades van fer el cinquè quan faltaven quinze minuts. En aquell moment, és quan va sortir l'esperit de resistència blau i en tan sols, cinc minuts, Jana i Marina van marcar per poder treure un punt molt meritori. Uns minuts finals que serveixen per agafar aire. La pròxima jornada, l'equip viatja fins a Osca, per enfrontar-se a un rival directe, la SD Huesca.