Bon partit de l'Igualada femení

CF Igualada 2 – UD St. Quirze Besora 1

Diumenge, 13 maig 2012. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
Gran partit el de les noies de Santi Ramos i Paco Pablos, especialment a la primera part on el resultat hauria pogut ésser molt més ampli. El Sant Quirze, igual que a la primera volta, es va mostrar com un equip molt lluitador, que no dóna res per perdut i això va obligar a les noies de l'Igualada a treballar a fons per endur-se els tres punts.

La Teresa del CFI en una jugada d'atac

El joc va començar amb velocitat i alternant-se els atacs i contraatacs, si bé els del Sant Quirze portaven menys perill que els de l'Igualada. Una falta al camp de l'Igualada la treu l'Elena per la Judit que s'interna una mica des de la banda dreta, veu la Marina pujant per l'esquerra i li fa una gran passada que només podia acabar al fons de la xarxa.

Amb el resultat a favor, el domini de l'Igualada era més gran i els contraatacs del Sant Quirze més nerviosos i imprecisos. Un parell de pals haurien pogut sentenciar, però quan es portava gairebé mitja hora, una sacada de banda arriba a l'àrea petita; la Maria Solé va lluitar amb decisió fins que la Mariona la va recollir per fer pujar el segon al marcador. Amb el 2-0 favorable s'aniria al descans.

A la segona part el partit va canviar poc, tret que l'Igualada va relaxar una mica la pressió sense veure's en situacions clares de perill. El Sant Quirze no va deixar de lluitar i al final, quan faltaven 10 minuts per acabar, van trobar el premi del gol.

Els minuts que quedaven els van jugar les osonenques amb totes les seves forces, però l'Igualada va estar molt bé tant defensivament com ofensivament i es va endur el partit.

CF IGUALADA: Mireia Toldrà (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla (Teresa Rovira 66'), Carla Navarro (Alba Martos 66'), Maria Sayavera (Janet Mendoza 46') (defenses), Araceli Barroso (Jèssica 87'), Jèssica Pablos, Maria Solé (Laura Queraltó 46') (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos (Maria Solé 66'), Marina Salanova (davanteres) Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos

UD SANT QUIRZE DE BESORA: Roser Vistos, Sílvia Robles, Meritxell Guiteras, Irene Muñoz, Alícia Anfruns, Mireia Vázquez, Montserrat González, Ivet Vilar, Anna Colldelram, Alba Moreno, Carme Redondo. Suplents: Elisenda Morales, Anna Prados, Laia Serradell, Aina Teixidó, Anna Codina. Entrenador: Jordi Tubau Boxo

GOLS: 1-0 Marina (9'), 2-0 Mariona (26'), 2-1 Mireia (80')

ÀRBITRE: Edgar Carmona Martínez – Assistents: Marwane Taibi – Juan Pablo Ortiz

INCIDÈNCIES: Cap

Proper partit

Serà diumenge a 3/4 de 5 de la tarda, l'Igualada afronta el darrer partit de lliga a Sant Cugat.