El cadet femení del CH Igualada guanya amb contundència en el derbi comarcal

Cròniques del Club Handbol Igualada

Dimecres, 27 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Balanç positiu per als equips del Club Handbol Igualada amb merescudes i treballades victòries del sènior i juvenil masculí, molts gols en els partits dels dos equips femenins i derrota amb millora a la segona part per part del cadet masculí. L’infantil masculí s’estrenarà la propera jornada després d’un matx aplaçat i una jornada de descans.

CH Igualada 29 – Sant Miquel CH 28

Primer partit a casa del Club Handbol Igualada i primera victòria. Bon partit, amb resultat i joc molt igualat durant tot el partit, cal destacar la millora del conjunt igualadí que durant tot el partit ha mantingut un bon esperit d’equip. Primera part equilibrada amb empat a 15 gols al descans, en la segona part s’ha mantingut l’equilibri fins a 20 segons del final en que l’Igualada ha aconseguit el gol que els donava la victòria amb un penal xiulat a favor a falta de 21 segons per acabar el matx.

Dirigits per Angel Arias han jugat: Toni Martínez(p), David Cubí (4) Jose Luis Álvarez (1), Jordi Salom(4), Gerard Perramon(5), Albert Belart(1), Eduard Jounou(1),Maure Vidal()1,Ton García(3), Roger Calzada (6),Ruben Álvarez(3).

Juvenil Masculí: 2a catalana Grup A .2a jornada

Patint en l'últim quart

CH Igualada 29 – Concòrdia CH 25

El dissabte dia 23 i a la pista de les Comes, l'equip d'Igualada a demostrat que amb els Andorrans tenen victòria assegurada, doncs la primera part va indicar un resultat a favor dels local per 15-9, però en l'últim quart de la segona part fruit del relaxament han afluixat davant el parcial aconseguit fins aquell moment de 9 gols de diferència (23-14).Seguit d’aquest electrònic la porteria de l'Igualada encaixava la major part de gols,la defensa i el porter no estava prou concentrada,que va permetre que els andorrans escurcessin la diferència. Tot i així els igualadins han mantingut la calma per acabar amb un merescut 29-25 per l'equip d'Igualada, pel bon joc i domini que han tingut els nois ,durant quasi tot el partit.

Dirigits per en Adrià Suero han jugat: Roger Calçada (porter a la primera part) (2) Jordi Cuscó(12) Eric Elvira( porter a la segona part, 1) Rubén Álvarez (7) Ton Casellas (2) Edu Santacana (2) Alex Carrer (2) Dani Martín(1) Rame

Cadet Femení: 1a catalana. Grup 1.2a jornada

Bon partit i molts gols

CH Igualada 42 – CH Montbui 26

Dissabte passat l'equip cadet femení del Club Handbol Igualada, va jugar el seu segon partit de la temporada 2010/11, en què s'enfrontava a l’equip veí de Santa Margarida de Montbui. Va començar marcant l'equip visitant, però el 0-1 va ser l'única avantatge que va tenir davant l'Igualada,que després d'arribar al 3-3 va marcar un parcial de 8-0, i a partir d'aquí es va dedicar a controlar tant el ritme de partit com l'avantatge en el marcador arribant al resultat final del 42-26.

Per l'Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Mírian Pla(P). Entrenador: Jordi Riba

Cadet Masculí: 2a catalana. Grup B . 2a jornada

Reacció insuficient

CH Igualada 24- Poblenou 31

Partit disputat dissabte al pavelló de Les Comes, on l’Igualada s’enfrontava a un dels teòrics rivals forts del grup. El partit va començar igualat, però una forta defensa del Poblenou sumat a un seguit de desencerts en atac de l’Igualada va fer que s’arribés al descans amb una diferència de 10 gols.

L’inici de la represa va tornar a ser igualat, amb alternança de gols per part dels dos equips. No va ser fins a la meitat d’aquesta segona part que l’Igualada va intensificar la seva defensa i va millorar la seva eficàcia en atac, cosa que va permetre guanyar la segona part de 3 gols, millorar el joc de la primera i maquillar el marcador.

Per part de l’Igualada dirigits per Pol Cantero van jugar: Aleix Royo(p), Marc Tarrida(p) Oscar Solé, Raül Ubia, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adri Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Esteve Gimenez, Pau Gonzalez, Iban Sanmiguel i Marc Mascaró.

Infantil Femení:1a catalana. Grup 1 .2a jornada

Control absolut

CH Igualada Eix Ambiental 42 – CH Montbui 3

Des del primer minut les noies igualadines van imposar el seu joc amb jugadores més experimentades que les jugadores del Montbui que va ser evident al llarg de tot el partit. Una primera part que l’Igualada amb una defensa pressionant ,constants sortides al contraatac i fent circular la pilota, se’n van anar del marcador 21-2. La segona part les jugadores del Montbui van sortir perdent moltes pilotes que van ser aprofitades per les jugadores locals per anar augmentant el marcador fins a un 21 -1 i que no van perdonar en cap moment.

Dirigits per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcela Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez i en la Porteria Julia Estany.