El Caldes sorprèn a l'Igualada Rigat a les Comes

Els visitants aprofiten que els arlequinats afluixen a la represa

Dilluns, 24 febrer 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Tot i que els igualadinistes venien de la ressonant victòria a Taradell, amb els sis gols de Jordi Méndez, el Caldes va frenar la ratxa. Els homes de Cesc Linares es van sobreposar a un gol matiner dels vallesans, però van sucumbir a la represa.

L'Igualada Rigat va caure per 3 a 7 en el partit que l'enfrontava al Caldes a les Comes. La derrota que fa perdre als arlequinats la quarta plaça. Després d'una primera part equilibrada, els del Vallès Oriental van sentenciar el partit a la represa. Tot, després d'una jugada en què es va anul·lar el que hauria estat el 3 a 1 a favor de l'Igualada Rigat. Des d'aleshores, els locals es van desconnectar.

FOTO: Xavier GarciaEn els primers 25 minuts, els igualadins van remuntar un gol inicial i matiner de Ferran Rosa amb una diana de Roger Bars (en la segona acció d'un llançament de penal) i una altra de Tety Vives (amb un tir llunyà a mitjana alçada). Amb el 2-1 i una primera part força equilibrada es va arribar al descans. A la segona part, passada la mitja hora de joc, Jordi Méndez va fer el que podria haver estat el 3 a 1. La pilota semblava haver entrat però Gerard Camps, el porter visitant, va treure la bola ràpidament i la parella arbitral formada per Ivan González i Tània Pardo van anul·lar la diana Per segon partit consecutiu els àrbitres no van concedir un gol totalment legal a l'Igualada (l'altre va ser el penal de Jordi Méndez que hauria estat el seu setè gol contra el Taradell).

La decisió va descentrar d'una manera excessiva als jugadors arlequinats que van veure com en 13 minuts el Caldes els castigava amb un parcial duríssim d'1 a 6. Rosa va fer el 2 a 2 i després Rovira, Jiménez (2), Christian i el mateix Rosa van fer explotar un marcador, que Bars va maquillar amb un gol al segon pal quan faltaven 15 segons. Ara els arlequinats prepararan el partit contra el seu immediat perseguidor, el Reus, amb la lliçó apresa del que no es poden permetre de repetir contra el Barcelos a la WSE Cup.