TORNAR
PUBLICITAT

La Caminada Popular de l'Anoia celebra 10 anys

De Vilanova del Camí sortirà un itinerari circular de 17 kms.

esports
Divendres, 8 maig 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Secció de Muntanya del Grup de Lleure La Clau ha organitzat una nova Caminada Popular de l'Anoia per aquest diumenge. L'ocasió serà especial, però, perquè aquesta excursió popular arriba a la seva desena edició. Des de l'organtzació es destaca que l'activitat és oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura, que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrir la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

Mapa del recorregut de la 10a edició

L'itinerari d'enguany té un recorregut circular de 17 quilòmetres, i es preveu que es pugui realitzar en una mitjana d'unes quatre hores. Transcorrerà pel terme municipal de Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt, passant per indrets com Can Titó, els Esgavellats, el coll de la Llentilla, el Pujol de la Guàrdia, o el Castell de Claramunt. Podeu consultar el Tríptic de la caminada.

La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 8:30 h del matí, des de la zona esportiva de Can Titó. Cada participant rebrà en el moment de la sortida un full de ruta, el qual haurà de segellar en cada un dels controls situats en el recorregut, a més del de sortida i arribada. En finalitzar la caminada caldrà lliurar el full de ruta a l'últim control. Cada control tindrà un horari determinat d'obertura i tancament.

A la sortida es lliurarà també als participants un llibret amb detalls històrics i descriptius dels indrets pels quals transcorre la ruta. A més, s'establiran diversos avituallaments, en un dels quals es lliurarà l'esmorzar. Es recomana, però, que cada excursionista porti aigua des de la sortida.

Els excursionistes trobaran marques i indicacions suficients per poder seguir el recorregut amb tota comoditat. Totes les persones participants que completin el recorregut i tornin el seu full de ruta degudament segellat rebran una samarreta tècnica commemorativa de la Caminada.

Advertiments i inscripcions

El Grup de Lleure "La Clau" no es fa responsable dels accidents que es puguin esdevenir en el transcórrer de la Caminada, si bé vetllarà per tal d'evitar-los. A banda de la inscripció, totes les persones participants poden adquirir una assegurança d'accidents que l'entitat proposa i recomana, exclusivament per a aquesta activitat, amb una durada de 24 hores, el preu de la qual és d'1,50 euros.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però si per alguna causa s'hagués d'ajornar, se celebraria el diumenge següent, 17 de maig.

La inscripció a la X Caminada Popular de l'Anoia té un preu de 7 euros si es fa abans del dia 8 de maig, o de 9 euros realitzant-la el mateix dia 10.

Podrà efectuar-se:

* Personalment a la secretaria del Grup de Lleure "La Clau", al carrer Trinitat, 12, 2n pis, d'Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 19:15 h i les 20:15 h. Tel. 93 805 05 61, e-mail gruplaclau@gruplaclau.org.

* Fent un ingrés nominal i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida.

* En el mateix indret de sortida i fins a l'hora de tancament d'aquesta.

Per a més informació podeu consultar el web dels organitzadors.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.