El Can Titó aconsegueix un empat èpic

Els vilanovins fan taules a Vacarisses (6-6)

Dilluns, 17 novembre 2014. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
El FS Can Titó va arrencar un punt de la pista del Vacarisses. Els vilanovins van dominar la primera part i van aconseguir avançar-se i situar-se 3 a 5. Quan els vallesans van recuperar-se i remunar 6 a 5, un gol providencial va salvar els mobles pel Can Titó

L’equip sènior del FS Can Titó Vilanova visitava la pista del CE Vacarisses, un equip que no havia encaixat cap derrota fins ara a casa seva. El partit va començar molt bé per als anoiencs. Al minut 3, Jordi Dalmases avançava a l'equip de Fidel Muñoz. L'equip va gaudir de diverses ocasions per ampliar el marcador, i així va ser, ja que al minut 6, Michael Ródenas feia el 0 a 2.

Els de Vacarisses van saber refer-se de la situació i en menys de 4 minuts van posar el 2 a 2 a l'electrònic. Els darrers cinc minuts abans d'acabar la primera part, el partit es va tornar boig i hi va haver fins a 3 gols. Primer va ser Jordi Dalmases, de nou, qui va fer el 2 a 3; un minut més tard va empatar el Vacarisses i a falta de 2 minuts, Michael va fer el 3 a 4 amb el qual s'arribaria al descans. La segona part va ser gairebé del mateix estil que la primera, tot i que amb una mica més de control per part de l'equip local. Al minut 1 de la segona part, Jordi Dalmases feia el 3 a 5, però va venir un allau de gols locals que en ben poca estona van remuntar: 6 a 5.

Els vilanovins van seguir lluitant fins el final del partit. I van tenir premi, ja que a falta de 3 minuts, Michael Ródenas va posar el 6 a 6 final. El marcador es va poder moure una vegada més, però la gran intervenció de Pau Ferrer, a falta de 44 segons, va fer sumar un punt en una pista molt complicada.

Cal destacar l'entrega, la força, la intensitat i l'energia de l’equip de Can Titó, que aquest demà juga a casa contra el Frederic Mistral, un partit ajornat de la 4a jornada.