TORNAR
PUBLICITAT

Capellades s'afegeix al projecte dels Camins Esportius-Camí Ral

En el cas de Capellades, el trajecte començaria a la zona de la Miranda Xica

esports
Dimecres, 26 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La iniciativa del Consell Comarcal i la Diputació guanya un nou soci. Engloba els diferents municipis anoiencs que compten amb Camí Ral, a fi de connectar-los amb itineraris que es poden recórrer de diverses maneres. 

PUBLICITAT

Capellades serà el punt d'inici d'un dels trajectes dels Camins Esportius-Camí Ral. Un projecte del Consell Comarcal de l'Anoia i l'Oficina d'Equipaments Esportius de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu crear una xarxa de camins distribuïts per la demarcació de Barcelona. Anirà de Capelladesa Masquefa, complint tres característiques bàsiques: ser camins aptes per a activitats esportives com caminar, córrer, anar en bicicleta o muntar a cavall ja que estan segregats del trànsit rodat. Són camins supramunicipals que connecten diferents municipis i finalment, són accessibles, sense barreres arquitectòniques.

El batlle capelladí, al centre, en una reunióEls responsables del projecte i els ajuntaments han fet diverses trobades, després de comprovar que tots aquests municipis tenen camí ral, per valorar en quin estat es troben i decidir i proposar les diferents maneres de connectar-los entre si. El regidor d'Esports i Alcalde, Aleix Auber, valora aquesta iniciativa de manera positiva "a Capellades tenim la sort d'estar envoltats de molta natura i de camins per fer caminades de tots els nivells. Aquest projecte ens posa en contacte i ens fa treballar amb sis municipis, cosa que ens permetrà fer un projecte més gran. La sortida –o arribada, depèn de com es miri- serà la nostra vila, al costat de la Miranda Xica, cosa que ens situarà com espai destacat".

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.