El CB Igualada tanca per la porta gran una temporada de somni amb el tercer lloc a l'EBA

L’equip de Jordi Martí supera la millor posició històrica, que ostentava el CBI de fa 12 anys amb el mateix tècnic

Divendres, 4 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La primera plantilla del Club Bàsquet Igualada finalitzava aquest darrer cap de setmana d'abril una temporada espectacular. La cloenda va ser a Les Comes, amb una pallissa de l'equip de Jordi Martí al Cerdanyola.

El bàsquet igualadí masculí viu el moment més àlgid de la seva història. Amb Jordi Martí, que fa dos anys agafava el relleu d'un altre gran entrenador emblemàtic del club, Raül Caballero, l'equip ha tancat la temporada 2017-2018 amb la millor classificació de la seva història. Els blaus han acabat tercers de la lliga EBA, una posició que es va certificar el passat diumenge quan van batre per 97 a 66 al Cerdanyola. Una fita històrica per al club, que tenia com a millor classificació un quart lloc aconseguit fa una dècada, justament en l'anterior etapa de Jordi Martí al capdavant del primer equip masculí.

Una imatge de l'equip igualadí després de tancar aquesta temporada històricaEl matx contra els vallesans, malgrat el resultat final, no va ser senzill. En aquest darrer partit de la temporada, els anoiencs van començar amb bon ritme i encert. També van aplicar una defensa molt activa que va permetre tancar el primer quart amb un parcial de 22 a 10.  L'Igualada va afluixar els segons deu minuts, cosa que un Cerdanyola més fi en el tir exterior va aprofitar per atansar-se al marcador. Al descans, 39-36. A la represa, va tornar el millor Igualada, que amb un recital en atac va sumar 30 punts i va reduir l'anotació del Cerdanyola a 16. Ja en el darrer quart, amb el partit a la butxaca, l'equip es va deixar anar i va jugar un bàsquet alegre, amb el concurs de tots els jugadors de l'equip, per tancar un partit rodó en una temporada rodona: 97-66.