El CBI guanya el Vendrell i segueix entre els capdavanters

CB Igualada 73 - CB Vendrell 65

Diumenge, 12 desembre 2010. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
Aquesta jornada l'Igualada ha viscut un partit molt important davant d'un rival directe en la classificació. La victòria deixa el CBI en el tren capdavanter de la lliga. El primer quart començava amb un intercanvi de cistelles: Els locals, gràcies a l'efectivitat de Manel Roca, mantenia els pols amb el Vendrell, que de la mà d'Albert Trillas, aguantava la primera empenta dels locals.

Els primers deu minuts acabaven amb un marcador de 21-18. En el segon quart semblava que els locals s'anaven distanciant, i van aconseguir una diferència al marcador de 31-22. Però els homes d'Isart, es van quedar 4 minuts sense anotar, i els de Vendrell van aprofitar-ho per posar-se 3 punts per davant 31-34. Aviat dos triples consecutius de Custo, i una cistella de Torres, deixava el lluminós a la mitja part amb 39-34.

El tercer període va ser el més fluix en joc i anotació dels dos equips, amb un parcial ajustat de 13-14. Es va arribar a l'entrada dels darrers deu minuts amb un marcador de 52-48. L'últim assalt, va ser pels locals que van treure el seu joc, corrent i fent pressió en defensa, sense deixar jugar al vendrellencs.

La setmana que ve l'Igualada es desplaçarà a Sitges, actual líder de la classificació. Una victòria dels homes d'Isart els faria estar entre el grup capdavanter de la lliga.

CB Igualada: Richi 4, David 2, Jordi 14, Marc 7, Manel 12 -cinc inicial- Custo4, Pepo 5, Albert 1, Carles, Edu 7, Valentí 15.

Vendrell: Cabtree 5, Lara 8, Delgado 2, A. Trillas 23, Miguel8 -cinc inicial- Sánchez 10, F. Trillas, Reynoso 8, Rovirosa 1.

Parcials: 21-18 / 18-16 / 13-14 / 21-17

Arbitres: Martos i Hormigo.