El CF Igualada s'aferra a l'esperança amb una remuntada

Els blaus tenen ara una cita a domicili contra l’Horta, també determinant

Dimarts, 25 maig 2021. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Lliçó de compromís i fe dels jugadors de Carlos López que guanyen 3 a 1 al Peralada. Els blaus van remuntar amb dos gols de Martí i Pedro i segueixen creient en la salvació matemàtica.

Els igualadins tenien un dels últims assalts d'aquesta temporada 2020-2021 davant un rival de la zona alta del grup de Permanència, el Peralada. Al duel d'anada, els de l'Alt Empordà es van imposar per 2 a 0, però els blaus volien sumar els tres punts de manera imperiosa. Amb el 3 a 1 final, van tornar la moneda als gironins i segueixen vius en la lluita per salvar-se.

L'inici del matx va començar amb un penal per als visitants, que tot i que Romans va aturar, va acabar sent gol, ja que van aprofitar el refús. Però l'Igualada va fer un pas endavant i, al minut 16, Martí feia un gran xut, des de fora l'àrea, que significava l'empat. La moral dels blaus pujava i, al minut 21, una gran passada a l'espai de Benito, era rematada per Martí, que posava el 2 a 1. Un resultat que es va mantenir fins al descans.

A la represa, l'equip blau resistia i no concedia gaires oportunitats als visitants. Anaven passant els minuts i el conjunt de Carlos López passava per fases on defensava molt enrere. Això no obstant, els blaus no van abaixar els braços i en una jugada que es donava per perduda, Goran va treure una gran centrada perquè Pedro rematés de cap, al fons de la xarxa. El tercer gol matava el partit i feia sumar els tres punts als anoiencs. Ara, els blaus han de disputar dos partits a domicili. El primer, aquest dimecres a Horta, i el segon, el diumenge, a Banyoles.