El CF Igualada certifica la permanència amb una golejada

Les Comes vibra amb un partit rodó per als igualadins

Dimarts, 2 maig 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Hi va haver festa grossa al vestidor blau el diumenge i amb raó. Havien guanyat per 6 a 2 al Suburense i, amb això, l'equip de Dani Gimeno certifica la permanència a Primera Catalana.

Una segona volta amb xifres que farien somniar amb l'ascens ha permès a l'Igualada evitar el descens i certificar la permanència. Una permanència que es va confirmar el diumenge amb un 6 a 2 contra el Suburense. Ara, el CFI és amb 41 punts, 11 més que el Vila-seca que marca les posicions perilloses. Queden quatre partits, però com que el Vila-seca s'ha d'enfrontar amb equips com l'Alpicat que estan just per sobre seu, en cap cas dos d'aquests conjunts podrien superar als anoiencs a la taula.

El triomf decisiu va ser amb molta autoritat dels blaus, davant el Suburense, que tan sols va aguantar el gran nivell igualadí durant els primers 45 minuts. El partit va començar amb anades i vingudes sense cap dominador clar. Però, mica en mica, els d'Igualada anaven agafant el control del joc. Les ocasions blaves s'anaven succeint i al minut 23, després d'un xut de Fran, què va sortir rebotat, Abdel va finalitzar amb molta serenor davant el porter. Tot i així, l'alegria blava va durar només sis minuts, quan els del Garraf, van empatar.

Els blaus no van abandonar el seu futbol control, i al minut 30, després d'un penal comès sobre Aleix, Baraldés va avançar de nou als igualadins. Abans del descans, després d'una gran jugada col·lectiva, Cano va obrir diferències i va fer el 3 a 1. A la represa, l'enfrontament semblava acabat. Ambdós equips van ralentitzar el joc i s'apropaven amb comptagotes a l'àrea rival. No obstant, quedava l'exhibició de força del davanter igualadí, Anselm, que en set minuts va ser capaç d'aconseguir un 'hat trick'. El partit estava sentenciat i els minuts anaven passant fins al minut 90, quan en una jugada aïllada, els visitants van establir el 6 a 2 final, després d'una gran gol de fora l'àrea.
Tres punts que situen desè al CFI i afermen la permanència.