El CF Igualada engega la temporada amb un triomf de mèrit contra la Montañesa

Els blaus sumen tres punts i esperen al Manresa

Dimarts, 20 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

En una temporada diferent i on caldrà esprémer al màxim cada oportunitat degut a la inestabilitat del calendari, condicionat per la COVID-19, els blaus van començar amb tres punts. Una gran segona part a Barcelona va valer la victòria contra la Montañesa.

Els igualadins es van esmerçar per emportar-se els tres punts de Nou BarrisAmb dos gols a la represa, els blaus es van desfer d'un dels equips més incòmodes de la categoria, a domicili (0-2). Aquest diumenge al migdia, s'aixecava el teló del futbol, després de set mesos sense competició. Temporada nova i un escenari clàssic per poder jugar, La Bombonera de Nou Barris. Els igualadins tenien davant a un bloc molt dur, en un camp de petites dimensions, on sempre saben trobar les seves superioritats. Tot i això, els blaus ho van donar tot i van treure els tres primers punts de la temporada.

L'arrencada va ser dura. Els locals buscaven constantment les pilotes aèries i la pilota aturada, però els de Marc Cabestany es van defensar molt bé i es van mostrar molt sòlids, tan sols concedint un xut llunyà, que Romans va desviar amb dificultats. A mesura que avançaven els minuts, el CF Igualada s'anava assentant al camp i van arribar algunes ocasions. Sergio i Favio van provar fortuna; i al minut 29, la pilota es va estampar la pilota al pal de l'àrea local. No hi hauria més opcions importants en aquests primers 45 minuts.

Al segon temps, la Montañesa va posar una marxa més i van fer sofrir la defensa blava. En una d'aquestes jugades, els barcelonins van tenir una gran ocasió, que després de ser desviada per Romans, va impactar amb el pal. Lluny d'empetitir-se, els igualadins van créixer i van començar a dominar les segones jugades. Al minut 71, en una gran jugada col·lectiva, Eric va assistir a Casals, que va definir a la perfecció, davant el porter. Tan sols un minut després, Pedro va recuperar i va donar la passada de la mort a Sergio, que matava el duel. Un zero a dos a domicili de molt de mèrit. Diumenge vinent, reben al Manresa.