El CF Igualada estrena tècnic amb una victòria contra el líder

Tres gols en 45 minuts van allisar els tres punts per als locals

Dilluns, 20 novembre 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest diumenge l'Igualada va fer valer el tòpic de 'tècnic nou, victòria segura'. Els blaus van construir el triomf gràcies a una gran primera part. Ja són setens.

El debut de Josep Vicenç Mestre a la banqueta igualadina va anar acompanyat d'una victòria importantíssima. Ens uns primers 45 minuts espectaculars, els blaus van aconseguir superar al líder de la categoria. Sabien que no es podia badar davant un rival que fins ara només havia perdut un partit. Després d'un primers cinc minuts en què els visitants inquietaven la porteria local, una gran jugada col·lectiva dels blaus, lluitada fins al final per Doblas, va acabar als peus de Martí, que posava l'un a zero al marcador, al minut set. El partit començava de la millor manera.

Un dels atacants igualadins, cercat pels jugadors barcelonins FOTO: Dani FalconEl gol va aportar confiança, i a mesura que passaven els minuts, els de Josep Vicenç dominaven més el joc. A conseqüència d'aquest domini, al minut 20, Morillas va aprofitar un error de la defensa barcelonina per entrar dins l'àrea i, quan anava a xutar, va ser objecte de penal. Èric no el va fallar i els anoiencs ampliaven distàncies, dos a zero.

A prop del descans, una gran passada interior de Doblas a Martí va fer pujar el tercer al lluminós, al minut 44. Les Comes era una autèntica festa, però no es podia baixar el pistó. A la represa, semblava que la dinàmica de joc seria la mateixa, 3-0 al marcador i domini dels blaus. Martí va tenir a les seves botes el quart, però el porter la va desviar a còrner.

Ja al minut 65, un jugada aïllada va ser refusada per Lledó i el rebuig el va aprofitar el Martinenc per a posar el 3-1. Quedava molt per fer. Els visitants van pujar la intensitat i van ser molt més directes en el joc, el que va fer que hi haguessin diferents ocasions pels de Sant Martí. Afortunadament, el gran encert del porter blau i els pals van fer que no es mogués el marcador. Amb aquests tres punts, el CF Igualada escala fins a la setena posició, amb 18 punts. El pròxim diumenge, els blaus es desplacen fins a Terrassa per a jugar contra el San Cristobal, a les 12 del migdia. Un rival molt intents, que de ben segur farà suar als blaus per a retornar amb resultat positiu.