El CF Igualada firma una remuntada èpica a les Borges Blanques

Els blaus s’imposen després de capgirar un 3 a 1

Dilluns, 26 novembre 2018. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

Els tres punts que l'equip de Moha es va emportar de la capital de les Garrigues són d'aquells que valen el seu pes en or (3-4).  Uns últims minuts finals de fe i joc van fer que els tres punts viatgessin cap a Igualada.

L'Igualada ha retrobat la victòria. I de la manera més èpica, a les Borges Blanques (3-4). Els blaus es desplaçaven a un camp complicat degut a les petites dimensions del terreny de joc, on es preveia que el contacte seria constant. Davant es trobarien a un equip molt fort físicament. A la vegada, els anoiencs comptaven amb les baixes de Pedro, Antonio i Lliró, a més de la ja sabuda d'Alejandro.

L'equip de Moha, abans del partitEl matx va començar de la millor manera, amb domini dels visitants, que es va convertir en constants arribades a l'espai. Així va ser com, al minut 9, després d'una gran jugada per banda d'Iñaki, Martí s'avançava a la defensa lleidatana i establia el 0-1. L'equip local va apostar pel joc directe i per les pilotes a l'olla. Semblava tot de cara. Amb aquesta dinàmica, i en una jugada, en un moment que Nil estava fora del camp per ordres de l'àrbitre, els locals van aconseguir empatar l'enfrontament.

I just a la jugada següent, en un llançament de córner, els de Les Garrigues, es posaven per davant en el marcador. L'equip va voler seguir amb la mateixa tònica, per intentar capgirar el resultat. Tot intentant-ho, en el darrer minut de la primera meitat, després d'una pèrdua en la sortida, els locals van fer el tercer. El panorama era complicat al descans.

A la represa, el plantejament dels lleidatans va ser el mateix: l'equip replegat en camp propi per fer molt complicada la circulació de pilota dels visitants. Amb aquest panorama, era molt difícil pels blaus generar ocasions, però no es van rendir. Només una jugada aïllada podia tornar a posar als igualadins al partit, i així va succeir. Falta lateral penjada per Joel que rematava Llobet al fons de la xarxa. Ens el darrers deu minuts, amb l'equip bolcat a l'atac, Franco després d'una assistència de Martí, feia el 3 a 3. Però lluny de conformar-se, al minut 85, Martí agafava una segona jugada per fer una vaselina letal, per tancar una remuntada èpica.