El CF Igualada tira d'ofici per guanyar al Cambrils

Els blaus guanyen a Les Comes per la mínima contra un dels equips de la zona baixa

Dimarts, 12 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un solitari gol de Bernat va servir per tombar als visitants (1-0). Un triomf que és el tercer consecutiu per a l'equip de Moha.

El CF Igualada va sumar contra el Cambrils la tercera victòria consecutiva i encadena tres partits sense encaixar cap gol. Els blaus rebien un rival de la zona baixa de la classificació, però que s'està jugant la salvació, en un grup molt igualat. Per aquest motiu, no es podia badar i s'havia de seguir amb la bona dinàmica.

L'onze que doblegaria al Cambrils, abans de començar el matxEn uns bons primers minuts, els anoiencs van tenir una gran ocasió de gol, a peus de Llobet, que va aturar el porter visitant. Després, l'enfrontament es va anar igualant i es va arribar a un punt en què ambdós equips van tenir oportunitats per avançar-se en el marcador. Amb aquesta situació, els grans protagonistes van ser els porters, que van fer que s'anés al descans amb empat a zero.

Els segons 45 minuts van començar de la millor manera. Bernat recollia una pilota morta a l'àrea i obria la llauna. A partir d'aquest moment, els igualadins van optar per una pressionar la sortida de porteria dels del Baix Camp. Així, als darrers minuts, amb el mínim avantatge, el Cambrils va intentar jugar de manera més directa, buscant les pilotes aèries. Però la defensa blava i Ribera van mantenir la porteria a zero, fent que el matx acabés amb victòria local. Amb aquest resultat, el CF Igualada es col·loca amb 35 punts i la setmana vinent es desplaçarà a Balaguer, de nou, un rival de la zona baixa.