El CFI remunta un partit clau per a mantenir la categoria

CD Tortosa 1 - CF Igualada 2

Diumenge, 20 maig 2012. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
A falta tan sols de tres partits per a finalitzar la lliga de primera catalana, l'Igualada es trobava en una situació complicada, que li exigia no perdre cap punt fins a final de temporada per a mantenir la categoria. El primer assalt l'ha tingut al camp del Tortosa, rival directe en la zona de descens, i del qual n'ha aconseguit treure una victòria.

El proper partit dels blaus torna a ser a domicili. Imatge d'arxiu

El partit no començava de la millor manera per a l'equip de l'Anoia, ja que al minut 4 de joc, el Tortosa, de la mà d'Àlex, feia l'1 a 0. Durant la primera part es va veure un partit trevat, amb poc futbol i en què cap dels dos equips aconseguia arribar de nou a la porteria rival.

Amb el marcador en contra per a l'Igualada arribava la segona part, on els homes d'Isidre Tarrés van sortir en busca de la victòria, necessària per a mantenir les esperances de no perdre la categoria i seguir a primera.

Així, durant la segona part arribava el gol de l'empat, tot i que no era el millor resultat per al CFI, que va seguir buscant la victòria.

Ja en l'últim minut de joc del temps reglamentari, Marimón, després d'una jugada de còrner, aconseguia capgirar el marcador, posant l'1 a 2 pels blaus. Els últims minuts del temps afegit es van viure frenèticament, amb un Tortosa que intentava evitar de totes maneres que l'Igualada arribés a porteria, mentre els igualadins encara provaven de fer el tercer.

Tot i això, després de sis minuts de temps afegit, l'àrbitre assenyalava el final i els homes del conjunt anoienc celebraven efusivament una victòria que els allunya de la zona de descens, sumant 39 punts, 1 per sobre del pou de la classificació.

Proper partit

En el proper partit, el segon assalt de l'Igualada per mantenir-se a primera, l'equip es desplaçarà fins a Valls, en un partit també complicat. L'última jornada el CFI la disputarà a casa.