El CFI venç després de diverses derrotes consecutives

CF OLESA 0 - CF IGUALADA 3

Diumenge, 12 febrer 2012. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
La victòria ha arribat, finalment, al primer equip del Club Futbol Igualada. Després de diverses derrotes consecutives fora de casa, l'Igualada ha sabut girar la mala sort i anar-se'n d'Olesa amb la victòria per davant. El 0 a 3 anima els homes de 1a catalana.

Imatge d'arxiu

L'Igualada ha col·locat la diferència al marcador en els primers minuts de partit. En concret, al minut 21, gràcies al joc de Xavier Marimon. Després, Enric Palet, al minut 37, ha sentenciat el 0 a 2 amb una centrada que ha acabat amb gol. El segon ha permès que els d'Igualada anéssin al descans amb tranquil·litat.

No va ser fins al minut 72 que Fran Arévalo va poder desmarcar-se i col·locar el 0 a 3 definitiu.

L'igualada va jugar un dels millors partits de la temporada després del disputat al camp del Júpiter, que va acabar amb una derrota inesperada. Sigui com sigui, els de blau van aconseguir trencar la mala ratxa i endur-se els 3 punts.