El Club de Futbol Igualada s'oblida de l'ascens

El 3 a 2 al camp del Vilaseca deixa els blaus sense opcions per a la tercera divisió

Diumenge, 22 maig 2016. 20:00. Redacció AnoiaDiari.

No ha pogut ser. L'Igualada necessitava una sèrie de tres victòries consecutives als darrers tres partits per aspirar a l'ascens a Tercera Divisió, però els dos gols igualadins han estat insuficients per superar el Vilaseca. La jornada passada l'equip va protagonitzar una heroica victòria contra el líder, però la derrota d'aquest diumenge (3 - 2) el deixa sense opcions de pujar i l'any vinent continuarà a Primera Catalana.

Cara i creu del futbol igualadí aquest cap de setmana. Mentre la UD Montserrat conqueria el campionat del grup 12 de tercera catalana i segellava l'ascens a Segona, el Club de Futbol Igualada deia adéu al complicat repte de convertir-se en equip de la Tercera Divisió de futbol. Necessitava guanyar els dos últims partits de lliga, un repte assumible tenint en compte la suada victòria contra el Castelldefels de la jornada anterior, i que dos dels tres primers equips classificats deixessin escapar punts. El 3 a 2 del camp del Vilaseca, però, no dóna cap opció a l'Igualada a falta de l'última jornada.

El partit va començar malament pels blaus, que al minut 12 van encaixar un gol d'Antonio Domínguez, però conscients de l'objectiu els homes d'Edu Berrocal van aconseguir empatar amb un gol de Bernat Benito i avançar-se just abans del descans gràcies al davanter Oscar Garcia. La segona part es posava de cara, i més tenint en compte que el Vilaseca jugava amb 10 homes des del minut 14 de partit per doble groga a Eduardo Maestre. Però Raul Arroyo, que acabava d'entrar al camp, va aconseguir l'empat i a falta de tres minuts per acabar l'enfrontament David Ruiz deixava el partit amb el 3 a 2 definitiu.