Dijous, 18 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

HC Montbui

Pre-benjamins Iniciació

HC Montbui, 2

JMJ, 1

Van jugar pel HC Montbui, Guillem Torrents (porter), Andrés Pérez, Arnau Bosch, Guillem Ribas, Pau Bars, Bernat Caro, Àlex Molero, Oriol Torrents i Pere Subirana, dirigits per Dani López.

Els jugadors més petits del club han jugat a la pista de Can Passanals contra el JMJ i sortiren airosos, fent un bon partit i demostrant un millor joc que els adversaris. Els montbuiencs guanyaren la primera i la segona part per 3-0 i 2-0, respectivament, i l’última part finalment es decantà a favor dels adversaris per 1 gol a 2.

Pre-benjamins

CP Martinenc, 2

Van jugar per l’HC Montbui: Guillem Torrents (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torres, Zoe Torras, Arnau Segura, Marc Bacardit i Gerard Bacardit, sota les ordres de Jennifer Román

Els prebenjamins es van haver de conformar amb l’empat a casa del Martinenc després d’un molt bon partit, amb molta igualtat de joc entre ambdós equips, i en un partit on debutà el petit porter de l’escola d’iniciació, Guillem, a causa de la baixa per malaltia del porter titular prebenjamí Biel Llobet. Ni la diferència d’edats ni la falta d’experiència van influir en l’actuació del porter que va realitzar un gran partit. Els montbuiencs empataren la primera part i guanyaren la segona, però finalment els locals aconseguiren guanyar l’última part que decidí el repartiment de punts entre ambdós equips.

Benjamins

HC Montbui, 9

HC Barberà, 3

Van jugar per l’HC Montbui: Basili Solà (porter), Manel Romá, Víctor Bossa, Víctor López, Arnau Puig, Sergi Ribas i Dimitri Rosich, sota les ordres de Roger Corral. L’equip benjamí s’enfrontà aquesta setmana contra un rival a priori assequible, però tot ia així els costà agafar el ritme de joc i prendre possessió de bola, però tan bon punt els montbuiencs prengueren confiança sobre la pista, començaren a dominar el joc i a exhibir bones jugades que han estat practicant tota la setmana.

El primer gol no va arribar fins al minut 6 de la primer apart quan els locals marcaren el 1 a 0 i, escassos 10 segons després marcaren el segon gol. Al cap d’un minut, els del Martinenc sorprengueren el porter local estrenant el seu marcador, però els montbuiencs respongueren amb rapidesa i es distanciaren amb un tercer i quart gol al minut 10 i 12 respectivament. Abans d’arribar al descans, els del Martinenc aconseguiren marcar el 4 a 2 als últims 30 segons.

A la represa, els adversaris es van fer amb el domini de la bola, davant un Montbui al qui li costava engegar, i després de 7 minuts, s’aproximaren als locals amb el 4 a 3, un gol que va fer reaccionar als montbuiencs i canviaren d’estratègia per fer-se amb el control del partit, aconseguint dominar als del Martinenc marcant 5 gols en menys de dos minuts, demostrant la seva superioritat davant els adversaris.

Cal destacar la bona actuació del porter local, que va salvar moltes ocasions de gol contràries.

Alevins

CP Congrés, 1

HC Montbui, 5

Van jugar per l’HC Montbui: Roger Madrid (porter), Marc Torrents, Pol Bosch, Pol Rica, Carlos Morales, Ricard Pérez i Pau Torras. A la banqueta, Francesc Madrid.

Els alevins montbuiencs van tenir una nova victòria a casa del Congrés, el tercer classificat, en una pista difícil per l’estat del terreny i les condicions meteorològiques. La primera meitat va estar molt igualada entre els dos equip, sense un clar dominant del joc i finalitzà amb un resultat favorable als montbuiencs d’1 a 2. A la represa, la definició davant porteria i la seguretat defensiva no van fer perillar els tres punts i van demostrar la superioritat montbuienca.

Alevins

HC Montbui, 6

HC Piera, 2

Els alevins montbuiencs volien assegurar-se els tres punts en el derbi comarcal. El resultat, tan favorable als montbuiencs, no és reflex de la realitat del partit, on els montbuiencs han aconseguit els tres punts però amb un joc pobre i poc definit.

Durant la primera meitat, es disputaren el domini del joc i el marcador alternament, fins arribar al descans amb un resultat de 2 gols a 1. A la segona part, fruit més de la sort que del bon joc, s’anaren succeint els gols, alguns fins i tot de dubtosos, fins finalitzar amb el resultat final, clarament avantatjós per als montbuiencs.