Roger Solé, tercer classificat al campionat de Catalunya Universitari d’orientació

L’igualadí, tot i debutar en aquest campionat, va pujar al podi

Dijous, 18 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat diumenge dia 14 és va disputar a Llers (Alt Empordà) el Campionat de Catalunya Universitari de Curses d’Orientació, que coincidia amb la segona prova de Copa Catalana de la temporada 2010. L’igualadí Roger Solé (19 anys) que debutava en aquests campionats i que corria per La universitat de Vic va aconseguir una satisfactòria tercera posició total i que el classifica per disputar els campionats d’Espanya Universitaris de la modalitat a Teruel els pròxims 13 i 14 de maig.

Roger Solé

A 2/4 de 9 del matí és donava la sortida de la prova en que els universitaris tindrien de fer un recorregut de 9 km lineals i 250 de desnivell l tot passant per els 24 controls, per un terreny molt pedregós i de vegetació molt espessa. Solé va completar aquest recorregut amb un temps de 1 hora 21 minuts. Els guanyadors de la prova van ser els germans Ràfols de la Universitat de Barcelona. Aquest resultat demostra que la lesió que l’igualadí va patir a finals de gener ja esta superada.Roger Solé ara ja és concentra per tal d’encarar els Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques que és disputen per Setmana Santa a Madrid.