Cròniques de l’Igualada Hoquei Línia

Cap de setmana 27 i 28 d'octubre

Dilluns, 29 octubre 2012. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana negre pels equips igualadins, que van disposar d’oportunitats per emportar-se els partits i les van desaprofitar totes.

Benjamins

Igualada H.L. 5 Vs C.H.L. Premià 6

Els benjamins van fer un bon partit davant del Premià. Un equip sòlid amb jugadors grans que van fer valer la seva alçada, una bona tècnica individual i el seu bon patí.

Els igualadins van jugar molta estona de tu a tu al Premià que va aprofitar per llançar contracops ràpids als atacs dels igualadins, posant a prova l’agilitat d’en Martí que va fer una bona actuació.

El partit va ser molt disputat i fins al darrer segon el marcador va poder canviar, un empat al marcador hauría estat just. La llàstima va ser que en varies ocasions no van estar atents als rebots davant de la porteria del Premià i no van poder treure millor resultat.

Tots els jugadors/es van mostrar molt bona actitud tant en atac com en defensa, i s’ha de valorar que la majoria de l’equip son jugadors d’una categoria inferior, es va lluitar molt i estem contents de com aquest jugadors aprofiten les oportunitats que sel’s dona, la seva evolució es molt bona, endavant a l’equip.

Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia

Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Mariona Vila, Jordi Cano,Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Alevins

Igualada H.L. 1 Vs C.E. Gadex 12

Els alevins van tenir el partit més complicat dels jugats aquest cap de setmana, davant tenien a un potent gadex amb jugadors grans i que a més fa molt de temps que juguen junts, -aquest es l’any que son de segon any i es nota molt- fent un joc que supera als adversaris.

Els jugadors del gadex van fer el seu partit, sense presa però sense pausa, amb un patinatge ràpid, amb bones passades i amb bones rematades a porteria, poc a poc van anar obrint forat al marcador, tot i la forta resposta per part dels igualadins, arribavem a la mitja part amb un 0 – 4 al marcador.

Instruccions i canvi de porter per una segona part que hauria d’haver estat una mica millor que la primera, però va ser tot el contrari, els vallesans van trobar encara més forats i van tirar molt més a porteria, els igualadins van lluitar i molt, però no es veia un resultat positiu davant del gadex.

Els minuts pasen i la millora no es nota, no es que no es lluiti, no es que no s’esforcin, sols que el resultat no acompanya als jugadors igualadins que van poder salvar l’honor marcant un solitari gol, gràcies a l’Eric, en una bona jugada, la bona defensa i els porters del gadex va fer que no puguessin fer un millor resultat.

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez

Jugadors de camp: Àlex Cano, Alba Ferrer, Roger Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piquer, Paula Sabaté, Maria Somacarrera i Gal·la Torrents.

Sèniors

Igualada H.L. 4 Vs C.H.L. Premià 8

Partit molt raro el jugat pel primer equip igualadí, ja que el resultat no mostra en res el partit, en el qual va haver molta igualtat a la pista.

El partit es va iniciar amb l’gualada molt seriós en defensa, ràpid en les seves accions i amb ganes de mosegar com es diu, amb un joc ràpid, de fer bones passades, amb ganes de marcar i de fer un bon partit, aquesta va ser la consigna de sortida i va anar prou be, ja que en els primers quinze minuts els igualadins es van posar per endavant amb dos gols a zero, aprofitant molt be les accions i van posar setge a la porteria defensada per en Joan, un gran porter i van aconseguir batre’l en dues ocasions, però el premià no havia vingut a passar l’estona a Igualada i una errada en defensa propicia el primer gol dels jugadors del maresme que veuen la porta oberta per fer mes accions, i així va ser com un parell de minuts després ens tornen a marcar de nou posant la igualada al marcador, no es pot badar, no es pot baixar el ritme de joc i hem d’aprofitar les nostres opcions, però son de nou els jugadors del maresme els que aprofiten una superioritat per aconseguir marcar i avançar-se en el marcador, que ha passat en cinc minuts que hem llançat per la borda la feina de tota la primera part, els igualadins es pregunten això, però continuem jugant i en el darrer segon de la primera part en Nil, xuta a porteria i supera de nou en Joan, i l’igualada arriba de nou al marcador 3 – 3.

A la mitja part les consignes son de recuperar el bon joc dels primers quinze minuts, ràpid amb bones passades i buscant obrir forats a la defensa del premià i tirar a porteria, en defensa marcar d’aprop cadascun al seu jugador i no deixar espais per evitar el xut a porteria.

A la represa continuem una mica baixos de ritme i son els jugadors del premià qui aconsegueixen marcar, això fa mal als jugadors igualadins que lluiten per aconseguir de nou marcar, però sense sort de cara a porteria, una nova expulsió posa a prova de nou la defensa i la porteria igualadina que abans que acabi el temps veu com un nou gol puja al marcador.

Els igualadins no estan jugant molt malament, però encadenen alguna errada en defensa amb jugades desafortunades en atac, una doble expulsió posa de nou a prova tot el talent igualadí, tant en defensa com a la porteria, i aquesta vegada ho superem amb nota, aconseguint acabar la penalització sense gols en contra i més endollats en el partit, una bona jugada dels igualadins, fa que de nou el Nil aconsegueixi marcar i reduir una mica el marcador.

Continua el joc, els atacs i la defensa s’alternen a una i altra porteria amb un joc vistós que fa gaudir als espectadors, tot i no tenir un marcador favorable, quan una nova errada posa de nou en evidencia la defensa igualadina i torna a marcar el premià, no acabem de despegar, no acabem de fer be la feina i els jugadors del premià, aprofiten les petites errades i les transformen en gol.

Una jugada a la porteria igualadina amb un cop fortuit i una resposta fora de lloc, propicia l’expulsió del nostre porter i la sortida del porter reserva, manquen sis minuts i en Jordi està fred, els nervis i entrar fred propicien un altre gol del premià, que tanca el marcador amb vuit gols a favor.

Han tret molt de profit pel joc vist a la pista, sols que ells han aprofitat molt be les seves oportunitats i nosaltres no ho hem aconseguit.

S’ha de reflexionar i mirar d’aprendre de les errades fetes, no s’ha jugat malament, però hem d’evitar de fer certes errades en defensa i sobre tot, no caure en segons quines provocacions i jugar, sols jugar.

Porter: Pol Valls i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David López, Edgar Mudarra, Xavi Àlvarez, Hector Rodríguez, Marc Valls i Albert Muntadas.