Cròniques de l'Igualada Hoquei línia

Bon inici de temporada pels jugadors i jugadores del Club

Dimecres, 22 setembre 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana, els equips d'hoquei línia han començat la temporada. Aquest any participen amb cinc categories, dues de benjamins,i una de infantils, juvenils, sènior femení i sènior maculí. Els primers en començar van ser els més menuts, HL Igualada 'A' que es van enfrontar al Rubí Centpatins 'A', el segon partit del dissabte va ser a casa del Premià, també de benjamins, CHL Premià & HL Igualada 'B', a dos quars de deu, del vespre, els sèniors de l' Igualada es van enfrontar al potent Sant Andreu. El diumenge era el torn dels infantils, contra el CES de Barcelona i seguidament els juvenils, vers el Sant Andreu de Barcelona.

Benjamins B1a

Benjamins:

HL Igualada 'A' 0 - 13 Rubí Centpatins 'A'

Porter: Martí Sabaté

Jugadors/res de camp: Àlex Cano, Bern Mas, Raul Moreno, David Muñoz, Alba Ferre, Roger Ferre i Daniel Pérez.

Van lluitar des del primer l'últim, minut però la destresa del porter contrari va fer que cap xut a porteria per part dels nostres jugadors acabes en gol, tot hi això els benjamins van saber fer un joc molt dinàmic i amb equip.

CHL Premià 3 - 4 HL Igualada 'B'

Porter: Ivan Mateu

Jugadors/res de camp : Marc Cano, Genis Mas, Èric Gamboa, Adam Gracia, Ferran Olmedo, Adrià Pajares, Sergio Pérez, Paula Sabaté.

Brillant i vibrant inici de temporada dels Benjamins 'B'. En l'enfrontament amb el Premià s'ha viscut un gran partit, amb molt bones jugades d'equip i alternances en el marcador. L'Igualada ha estat molt motivat i ha lluitat de valent amb un rival en igualtat de condicions. Les jugades coordinades es succeïen sense respir i el marcador ballava la dansa de l’hoquei línia. En la darrera part els de l'Igualada han aconseguit la superioritat que buscaven i s’han endut els punts cap a casa.

Un gran inici de temporada.

Sèniors:

HL Igualada 7 - 4 AE Sant Andreu

Porter: Joan Carles Santano

Jugadors de camp : Toni Marcet, Marc Massip, Marc Canet, Adrià Domènech, Cesni Gil, Nil Domènech, Albert Ojeda, Samuel Ferrera, Manel Moya, Albert Prat, Marc Valls, Edu Soto i David Lopez.

Durant els primers deu minuts, la velocitat va ser altíssima i feia preveure que seria un partit molt disputat, tal com va ser. A la primera part el resultat era 2 -3. Es notava que porten pocs entrenaments junts al contrari que els de Sant Andreu, que fa molt temps que juguen plegats.

Infantils:

HL Igualada 6 - 4 CES

Porter: Jordi Marimon

Jugadors/res De Camp : Xavi Álvarez, Roger Mas, Oriol Morera, Albert Mudarra, Hector Rodriguez, Claudia Navarro, Carla Albareda, Laura Rey I Mireia Grados.

Partit amb una primera part molt activa , on semblava que els jugadors sortien a mesurar-se i un cop establerta una diferència important de gols es varen relaxar amb una segona part ben diferent de la primera, amb menys gols propis i deixant que s’escurcés el marcador . Tot i així un molt bon partit per ser el primer de la temporada de l’equip en que els jugadors encara no han tingut temps de conèixer-se en el camp.

Juvenils:

HL Igualada 1 - 8 AE Sant Andreu

Porters: Miquel Rabell

Jugadors/res de camp : Xavier Álvarez, Marc Valls, Albert Muntadas, Oriol Morera, Hector Rodriguez, Marc Macarulla, Enric Puig i Albert Mudarra

El partit no mereixia aquest marcador , els jugadors van lluitar i van jugar be , però cal reconèixer la gran tasca del porter rival. Els de St Andreu juguen molt fort i deixen poc marge de joc i els equips d'Igualada no hi estan acostumats . És un equip que encara li queda camp per córrer i que es d’esperar que anirà millorant a mida que passi la temporada .