Cròniques de l’Igualada Hoquei Línia

Cap de setmana del 16 i 17 de març

Dilluns, 18 març 2013. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana ple d'hoquei, dos partits trepidants dels sèniors i una gran victòria dels juvenils.

El sènior van jugar per partida doble aquest cap de setmana.

Pre-Benjamins

Igualada H.L. 2 Vs Barcelona Uroloki 3

Bon partit dels prebenjamins davant un fort Uroloki. L'equip barceloní es va avançar en el marcador a la primera part, però els igualadins van reaccionar i sortint de la defensa van superar la defensa i aconsegueixen marcar, amb l'Igualada arriba la segona part, on els igualadins tornen a marcar i quan semblava que tot es posava de cara, els barcelonins marquen dos gols seguits amb que finalitza la segona part.

La tercera part va ser trepidant amb bones jugades, però la defensa i bones accions dels porters van deixar el marcador en el 2-3.

Lo més important es com aquest equip va creixent i com els jugadors es comencen a conèixer, millora el patinatge i el treball tècnic, aquesta es la base per aconseguir una gran millora i que l'equip evolucioni.

Porter: Unai Gràcia.

Jugadors de camp: Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez i Biel Segura.

Benjamins

Igualada H.L. 2 Vs Barcelona Uroloki 4

Els benjamins han jugat un partit molt intens amb l'equip barceloní del Uroloki, una primera part amb gran velocitat i bones jugades ha deixat el marcador amb un 2-2 que ha fet les delícies dels espectadors.

La segona part igual vibrant i plena de bon joc, però els porters van estar genials i ho paren tot.

La tercera part comença molt fort per part del conjunt barceloní que s'avança en el marcador després d'una errada defensiva.

Les accions continuen i quan els igualadins més busquen la igualada en el marcador amb bones jugades, es l'equip barceloní el que aprofita un contraatac i acaba per marcar superant en Martí. S'ha de millorar la defensa que en alguns moments va donar massa facilitats.

Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia.

Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez,i Biel Segura.

Juvenils

Igualada H.L. 4 Vs A.E. Sant Andreu 2

Els juvenils han acabat de fer el pas necessari per classificar-se pels Play Off que enguany es jugaran a la pista del Jujol a Sant Joan Despí.

El partit d'avui era clau per aconseguir matemàticament els punts necessaris i es van sumar els tres punts, i per tant ja estem classificats!!

El partit va iniciar-se amb un bon ritme, els igualadins volien posar les cartes sobre la taula i jugar fort, amb una clara aposta d'atac, el joc es fort i els igualadins cometen una falta i es queden en inferioritat, però aquest fet no fa baixar intensitat del matx i en Xavi recupera un puck i dribla al seu defensa, marxa i xuta marcant en inferioritat el 1-0.

Els jugadors continuen fent un bon joc, però les errades es paguen i els barcelonins no estan per perdre el temps, aprofiten un contracop i marxen xutant i superant en Miquel. 1-1

Amb l'Igualada al marcador la intensitat no baixa ni una mica, les jugades es succeeixen i en Xavi veu al segon pal com arriba en Albert, li fa la passada i aquest remata a porteria aconseguint el gol 2-1.

Els barcelonins després d'encaixar el gol, augmenten el seu ritme, i els igualadins responen amb una bona defensa, sortint i creant jugades ara de contraatac, ara estàtiques, fins que en Xavi surt des de la defensa va driblant jugadors fins que arriba aprop de porteria i xuta creuat superant el porter 3-1 Arribant-se amb aquest marcador al final de la primera part.

A la segona part, tot continua igual, els igualadins estan disposats a defensar i augmentar el marcador i els barcelonins a veure que es pot fer per retallar el marcador.

Les jugades es van succeint i els porters estan tenint una gran actuació espectacular aturant tot, però els igualadins volien més i una jugada de l'equip d'en Toni Marcet finalitza amb una rematada de l'Hèctor que fa pujar el 4-1 al marcador, la diferència s'eixamplava una mica més, si no molt, ja que a la pista els dos conjunts lluiten però de nou els porters fan una molt bona acció fins a tres minuts del final on ara si els barcelonins aconsegueixen superar la defensa igualadina i en el 2x0 superen en Miquel.

Amb el 4-2 i a manca de tres minuts els igualadins continuen treballant per no veure's sorpresos en el final del partit i posant una altra marxa i a punt estan de nou de marcar, però el porter de nou atura als igualadins. Al final 4-2 i una molt merescuda classificació.

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Albert Mudarra, Clàudia Navarro, Hector Rodríguez, Carles Sanllehí i Marc Torrents.

Sèniors

Igualada H.L. 6 Vs Tsunamis Vilanova 8

Els igualadins van disputar un partit avançat el dimecres 13 de març i es que el calendari treu fum per acabar abans de setmana santa i no es trobaven dates que anés be a un o l'altre equip.

El partit va iniciar-se d'una forma trepidant, sols havien passat trenta segons i en Xavi aprofita una molt bona assistència d'en Jaume i el 1-0 puja al marcador, el gol desperta als jugadors vilanovins que augmenten el ritme de joc i comencen a trenar jugades, però serien els igualadins quins després d'uns minuts aconsegueixen el gol, en Nil fa pujar el 2-0 en una jugada individual.

Aquest gol fa mal als vilanovins que demanen temps mort i surten amb altra marxa, i en un canvi de línies aprofiten per marcar el 2-1, de nou el joc queda equilibrat, el Vilanova es un bon equip i tres minuts més tard de nou aconsegueixen marcar el 2-2.

Els igualadins es posen les piles i trenta segons després aconsegueixen el 3-2, els igualadins estan forts en defensa i surten al contraatac i de nou la primera línia fa jugada i en Samu posa la directa, fa una assistència que en xavi finalitza amb un gran gol el 4-2 amb que finalitza la primera part.

Com passa massa sovint aquesta temporada a la mitja part els igualadins es relaxen una mica i no pot ser.

Els vilanovins surten endollats i marquen al primer minut, el 4-3 els dona ales i dues jugades després de nou marquen 4-4, els igualadins no saben com aturar les ràpides jugades d'equip que fan els vilanovins, quan els igualadins volen tornar a marcar, una errada en la passada, la recuperació del puck pels vilanovins fan jugada individual i superen en Pol 4-5.

Els igualadins estan passant mals moments, però son petites coses, ja que el joc no es dolent, però no es poden tenir errades davant d'un equip que les aprofita totes i surt en ràpids contracops, i altra vegada acaba en gol, es el 4-6 i encara resten deu minuts de joc.

Els igualadins intenten recuperar sensacions de cara a porteria i a vuit minuts del final aconseguim marcar el 5-6, el gol ens fa entrar en el partit i de nou una errada en la passada recuperació del Vilanova i gol 5-7, estem en el minut tonto i de nou els vilanovins aconsegueixen altre gol trenta segons més tard 5-8.

Els igualadins recuperen sensacions i trenen més jugades que poc a poc aconsegueixen portar de nou perill a la porteria contraria fins que a tres minuts del final aconseguim marcar de nou, és el 6-8.

El joc continua fort i els vilanovins aten el partit alentint el joc i fent-se passades en defensa, sense atacar directament, passen els minuts amb jugades lentes i lluny de la nostra porteria, fins que finalitza el partit.

Els igualadins han fet un bon partit, el seu joc ha esta molt bo a la primera part i una segona amb alguna errada que ha donat ales als vilanovins que han aprofitar molt be les seves opcions.

Porter: Pol Valls i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David lópez, Toni Marcet, Edgar Mudarra, Albert Muntadas, Hector Rodríguez i Marc Valls.

Sèniors

Igualada H.L. 3 Vs HC Rubí Cent Patins 4

Diumenge vam jugar un gran partit davant del Rubí, la igualada en el joc va ser tant gran que la primera part va finalitzar amb un exigu 0-1.

Els igualadins van fer una primera part jugant de tu a tu al potent Rubí que van basar el seu joc en una solidesa a la porteria i en el joc individual de un parell de jugadors que van portar de corcoll a la defensa igualadina i en darrer terme al Pol sota pals.

El joc va ser trepidant amb molt bones jugades i grans actuacions dels porters que van deslluir el marcador, però que no en el joc, amb velocitat i bones accions tècniques que finalment no acabaven en gol. El gol del Rubí arriba després d'una molt bona acció individual que supera la defensa i xuta creuat, aconseguint marcar.

Els igualadins recuperant les sensacions del darrer partit, a la mitja part no descansen gaire, es fan breus comentaris per recuperar sensacions i ràpidament entren a pista, i ara si que estem mentalment preparats, la sortida no pot ser millor i en un parell de minuts hem aconseguit marcar, en Jaume aconsegueix lo que en vint minuts no van aconseguir 1-1.

El gol dona més força als igualadins que lluiten amb bones armes, bona tècnica individual i controlant jugades, però les individualitats del Rubí ens fan estralls i de nou aconsegueixen escapar-se i en un ràpid contraatac marquen 1-2.

Els igualadins es carreguen de paciència i van trenant jugades que no acaben a porteria ja que el seu porter l'atura tot, fins que en Samuel aconsegueix batre'l en finalitzar una llarga jugada que aconsegueix superar la defensa vallesana, es el 2-2 que torna a mostrar la igualada en el joc, un joc vibrant de força, de velocitat de tècnica individual, amb dos estils diferents de joc.

Els minuts passen i una jugada del Rubí que inicien darrera de la seva porteria aconsegueix arribar en un clar 3x1 que els igualadins no poden frenar i puja el 2-3 al marcador, encara resten 3 minuts i els vallesans es veuen be en el marcador, però els igualadins treuen el geni i en jugada que es trena des de la nostra porteria ens anem apropant fins que en Hèctor xuta i supera el porter del Rubí, es el 3-3 i estem dins del darrer minut, posem tota la carn a la graella, anem pel quart gol, quan el que acostuma a passar es passa d'un atac a una defensa que si t'agafen en inferioritat pot ser mortal com va ser, ja que aconsegueixen superar en Pol que veu com el 3-4 puja al marcador, els igualadins encara se la juguen més, treuen el porter i posen un cinquè jugador en pista i el joc continua, estant a punt d'aconseguir la fita d'igualar el marcador, però en porter visitant lo evita i el marcador ja no es mou, al final un 3-4 que deixa un regust de victòria que hem perdut, però magnífiques sensacions en aquesta recta final del campionat.