Cròniques de l'Igualada Hoquei Línia

Diumenge, 25 octubre 2009. 23:15. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana ens visitava el Sant Adrià i com acostuma a passar tenim resultats de tots els colors, cal que cap partit ha estat en igualat en el resultat, quedant-se o marxant els tres punts de la classificació.

Igualada Hoquei Línia juvenil

Benjamins

Igualada H.L. 5 & C.H.L. Sant Adrià 3

Porter: Martí Sabaté

Jugadors de camp: Raül Moreno (1), Àlex Cano, Marc Cano (+1) Roger Ferrer, David Muñoz (3) Genís Mas (1) Paula Sabaté i Quim Torras (+2)

Els benjamins estan despertant i mai millor dit en el seu joc, amb molt millor patí que la passada temporada ja arriben a quasi totes les jugades en bones condicions, a més de millorar la seva tècnica individual, amb major domini del puck i amb passades més precises.

Tot el joc d'ells va millorant i la coordinació i joc d'equip també, us puc assegurar que veure un partit d'aquests nanos no deixa indiferent a ningú, dona una gran alegria veure aquests barrufets com patinen, es passen el puck i comencen a fer jugades, tot un espectacle del qual cada dia més gent gaudeix. Felicitats, continueu treballant i progressant.

Alevins

Igualada H.L. 0 & C.H.L. Sant Adrià 3

Porter: Ivan mateu.

Jugadors de camp: Quim Torras, Ferran Olmedo, Marc Cano, Paula Sabaté, Clara Puig, Marina Rodríguez, Clàudia Navarro i David Muñoz.

Partit molt disputat a les tres parts, on els dos equips van lluitar molt per aconseguir la victòria i sols la mala sort en la darrera part va desequilibrar el marcador en favor de l'equip del sant Adrià, fins a les hores jugades a una i altra porteria amb gran actuació de l'Ivan, que no va poder fer res en el cas dels gols.

Els alevins van fer un partit molt seriós i el resultat va ser que no van rebre cap gol a les dues primeres parts i van tenir bones ocasions per marcar, però els porters estaven molt encertats i no va poder ser, el joc està sent més bo, amb una bona integració dels nous jugadors que poc a poc es van integrant en l'equip, que comença a donar detalls de joc d'equip.

A la darrera part, una jugada en Power Play dona una gran avantatge al sant Adrià que aprofita per marcar gol, i com que les desgràcies mai venen soles, un minut més tard una errada defensiva afavoreix un contraatac i arriba el segon gol.

Els igualadins reaccionen i estan a punt de marcar i en el contraatac, ens tornen a marcar quan millor jugaven els igualadins, de totes formes, un molt bon partit del jugadors d'en Marc Ropero.

Fémines

Igualada H.L. 0 & C.H.L. Sant Adrià 16

Portera: Maria Pérez

Jugadores de camp: Elisenda Rabell, Helena Fernández, Laura Rey, Carla Albareda, Irene Pino i Mireia Grados.

Les igualadines van fer aquest cap de setmana el partit més fluix de lo que portem de temporada i es que davant es van trobar un equip molt motivat que a cada gol es creixia i augmentava el seu ritme.

Les igualadines no van jugar malament, però amb sis jugadores no van poder fer res per evitar que el sant Adrià els passe per sobre, les noies entrenades pel Josep A. Ropero hauran de treballar molt en aquesta la seva primera temporada per créixer en una lliga molt competitiva. Ja ho sabeu noies, a seguir treballant molt dur.

Sèniors

Igualada H.L. 2 & C.H.L. Sant Adrià 7

Porters: Joan Carles Santano i Cristian Torres

Jugadors de camp: Toni Marcet, Xavi majoral, Albert Prat, Cesni Gil, Albert Guillen, Nat Solé, Roger Alemany, Edu Soto, David López, Marc Macarulla, Albert Muntadas i Marc Valls.

Els igualadins no van tenir la seva nit aquest cap de setmana, va ser lent i espès, el seu joc dista molt de altres jornades amb bon patí i amb jugades trenades en equip, dissabte al vespre tot van ser preses i individualismes que no ens van portar en lloc, es a dir a la derrota penosa.

Els igualadins han de retrobar-se amb el seu joc alegre i vistós amb bones jugades de passades, de joc d'equip i de velocitat, no podem dir que els nostres jugadors no tinguin bona tècnica individual, ni que siguin lents patinant, però el Sant Adrià va ser una muralla molt difícil de franquejar amb una defensa fèrria i jugant al límit de la legalitat, quan els igualadins no van trobar portes per on entrar a porteria, es va caure en l'errada de voler cadascun ser el salvador de l'equip i arriben els individualismes i la manca de idees i al final un joc més aviat pobre en resultats, sols dos gols, un d'en Cesni Gil en jugada personal i altre d'en marc Valls després d'aprofitar un rebot d'un xut a porteria.

Cal posar-se les piles, reflexionar i treballar més en equip, Nois, s'ha d'aprendre de les derrotes i aquesta podria ser una lliçó magistral.

Diumenge 25

Infantils

Igualada H.L. 8 & C.H.L. Sant Adrià 2

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.

Jugadors de camp: Xavi Álvarez(4) Oriol Morera(4) Albert Mudarra, Roger Mas, Hector Rodríguez, Irene Pino, Laura Rey, Helena Fernández, Clara Puig, Mireia Grados i Clàudia Navarro.

Bon partit el jugat pels infantils que van progressant en la tasca d'anar integrant jugadores per fer un conjunt amb aspiracions.

L'equip continua amb la seva tasca d'assimilar i integrar jugadors i jugadores que més endavant necessitarà per fer competicions complicades com pot ser un Play off i algun campionat que sorgirà, però lo més important es la tasca feta a la banqueta, donant minuts a jugadors/es que poc a poc van jugant més assolint un nivell més elevat, la tasca assimiladora i d'ajuda a créixer com a jugadors/es es molt important en aquest equip i els jugadors que tiben de l'equip, en Xavi, en Oriol i l'Irene estan fent molt bona feina i més endavant recollirem els fruïts.

El partit va estar àmpliament dominat pels igualadins que van fer una bona rotació de la banqueta, aquesta setmana teníem una línia de joc que marcava els gols i altra que es dedicava a mantenir i intentar marcar.

El joc dels igualadins va ser molt ràpid i amb bones combinacions que no van donar respir als oponents, que veien com a cada pujada a la pista contrària era un perill de gol, gràcies a la bona actuació del porter no va anar a més. Al final un vuit dos que fa justícia del joc vist a la pista.

Juvenils

Igualada H.L. 6 & C.H.L. Sant Adrià 4

Porters: Miquel Rabell.

Jugadors de camp: Xavi Álvarez(2) Oriol Morera, Hector Rodríguez, Irene Pino, Aimar Redolad, Isaac Robles, Marc Macarulla,(1) Enric Puig (1), Albert Muntadas(2) i Marc Valls.

Bon partit dels juvenils que van progressant setmana darrera setmana, la coordinació millora entre els jugadors més nous i es nota que van agafant un bon ritme.

Els igualadins porten una bona ratxa de joc i cal que van tenir una petita baixada a la segona part es van recuperar i van posar la directa per emportar-se el partit.

Ja des de l'inici van sortir a pel partit i en el primer minut en Xavi fa una jugada per la dreta i prova un xut que surt ajustat al cap del porter i entra fregant el pal de la porteria, iniciaven molt be el partit.

A la represa del joc els igualadins pressionen i a la contra en una errada de marcatge, deixen el xut sense marcar i l'ajusten al pal, sorprenent al Miquel, amb l'Igualada al marcador el sant Adrià es creix i tornen a forçar una errada i aconsegueixen marcar de nou, passen uns minuts d'incertesa, però el joc continua frenètic a una i altra porteria, en jugada igualadina en Hèctor veu desmarcat en marc Macarulla que rep una bona assistència i remata al fons de la xarxa.

L'Igualada al marcador dona més confiança als igualadins que augmenten la seva pressió sobre els seus adversaris i fruït de la pressió en Albert Muntadas recupera un puck a mig camp, marxa en velocitat i dribla a un adversari, mira al porter i xuta creuat marcant el tercer.

Els igualadins pressionen manca molt poc per finalitzar la primera part i lluiten en una acció davant de la porteria del sant Adrià, però recuperen el puck i fan una passada llarga a un jugador desmarcat que dribla en Miquel i aconsegueixen el gol, passem de un possible 4-2 a un 3-3, i sols mancaven 18” per finalitzar aquesta primera part.

A la represa del partit els dos equips entren en una fase d'igualtat total, amb bones ocasions a una i altra porteria però sense trobar gol i ha d'arribar els darrers cinc minuts on arriba la bogeria de joc efectiu, primer el Sant Adrià desfà l'empat amb un fort xut quan en Miques està tapat per un adversari que es creua i no pot fer res per aturar-lo.

Es treu de mig camp i recuperem el puck anem cap a porteria i ells defensen molt fort, però en Enric treu el geni i amb un bon xut sorprèn al porter i marca l'Igualada a 4 gols.

Els igualadins premen l'accelerador i després una jugada a la nostra porteria en marc Valls treu una passada des de darrera de la nostra porteria a en Xavi que esta a la porteria contrària, el puck toca la tanca i el rebot queda a pocs metres de la porteria i en xavi molt atent, remata a porteria sorprenent al porter adversari, es el 5 - 4, manca un minut i mig i rebem una expulsió, perill en el Power Play s'ha d'evitar l'empat, defensem molt be i l'Albert Muntadas que està defensant al davant recupera el puck al tallar una passada, marxa del seu defensa i es planta aprop de l'àrea i es treu un fort xut creuat sorprenent al porter, sols manquen trenta set segons i ja tenim el partit al sac i ben tancat.

Júniors

Igualada H.L. 2 & C.H.L. Sant Adrià 10

Porter: Cristian Torres.

Jugadors de camp: Aimar Redolad, Isaac Robles, Marc Macarulla, Enric Puig (1), Albert Muntadas i Marc Valls(1) David López, Edu Soto i Roger Alemany(C).

Els júniors no han sabut jugar el partit al Sant Adrià, que en tot moment va marcar les pautes del partit, el va portar al seu estil de joc i poc a poc van anar posant distància al marcador. El sant Adrià sense tenir un joc vistós ja que es de molt contacte i al límit de lo permès, van anant superant als igualadins que es trobaven una muralla defensiva i a la vegada ells arribaven relativament fàcil i amb opcions de xut a la nostra porteria.

Els igualadins deixen moltes vegades sense marcar el xut a porteria, cosa que els va donar tres o quatre gols. Els igualadins van reaccionar tímidament, amb un gol a la primera part d'en Enric Puig en jugada de Power play i a la segona part una jugada personal d'en Marc Valls que va tancar els gols igualadins.

Josep Antoni Ropero Coordinador de l'Igualada Hoquei línia.