L’Igualada veu trencada la seva ratxa de dues victòries consecutives

C.F.IGUALADA 2 – 3 C.F.MUNTANYESA

Diumenge, 25 octubre 2009. 21:15. Redacció AnoiaDiari.
En un partit que començava força disputat per part dels dos equips, un córner al minut 5 avançava al C.F. Muntanyesa, aprofitant un refús a dins de l’àrea que els situava 1 a 0 al marcador. Des d’aquest instant, l’equip barceloní ha dominat sobre el terreny de joc, tot i que s’ha pogut veure algun intent per part dels de l’Igualada d’arribar a porteria, com al minut 15, en que s’ha produït una ocasió clara de gol per part dels blaus, després d’una falta a la dreta del porter.

Classificació 8a jornada

Resultats 8a jornada

C.F.IGUALADA 2 – 3 C.F.MONTANYESA

C.F.Igualada: Yannick, Oriol, Paquito, Ribalta, Marc, Edu (Jesús, min.10), Gumà, Enric, Gerard, Mili i Pedro (Barnada, min.18).

C.F.Muntanyesa: Marc, Dani, Alyama, Xavi, Raúl, Rubén, Quim, Edu (Morillo, min.25), Villegas (Om, min.43), Joan i Chana (Sánchez, min.25).

Gols: 0-1, min. 5; 0-2, min.17; 1-2, min.18; 1-3, min.27; 2-3, min.37.

Àrbitre: Desan Nicolás Garcia. Expulsió de Sánchez per vermella directa.

Tot i això, el domini del Muntanyesa, amb un joc força contundent, continuava donant resultat, i els ha permès, al minut 17, ampliar la distància al marcador, després de treure una falta a l’esquerra de Yannick, que rematava de cap un jugador dins l’àrea. Un minut després, però, Enric obria el marcador per part dels anoiencs, en una jugada de córner, llençat al primer pal.

Així doncs, semblava que l’Igualada despertava i que el seu joc començava a ser més eficaç, tot i que les interrupcions per faltes no permetien que fos fluid. Al minut 27 però, un xut inesperat del Muntanyesa des de fora de l’àrea, que no ha pogut aturar Yannick, situava el 1 a 3 al marcador. Deu minuts més tard, Gerard marcava el segon per a l’Igualada i retallava distàncies, situant el 2 a 3.

A la segona part, el domini ha estat dividit entre els dos equips, sense gaires jugades de perill. Aquest segon temps ha estat marcat per la més que qüestionada actuació de l’àrbitre, amb discussions i baralles entre els dos equips, el que ha provocat que el Muntanyesa acabés jugant amb deu jugadors, després de l’expulsió de Sánchez. El marcador ha estat el mateix fins al final del matx, donant la victòria als barcelonins, quarts classificat.

Al següent partit, el C.F. Igualada es desplaçarà al camp del Montcada, el diumenge 1 de novembre, en la novena jornada del campionat.